“Mobil Gençlik Merkezi 2” projesinin Yeni Mahalle Spor Salonunda yapılan açılışı törenine Adıyaman Vali Yardımcısı Âdem Kaya, İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alagöz ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş katıldı.
Mobil Gençlik Merkezi 2 Proje kapsamında Adıyaman içinde 5000 km yol yapacağını belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, Temmuz ayına kadar en az 40 köy okulu ziyaret edilerek, 10.000 gence ulaşılmasının planlandığını söyledi.
Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, Projenin açılışında "Mobil Gençlik Merkezi Projesi 2" hakkında şu bilgileri verdi:
“Sokak Tenisi, Boks, Matrak, Okçuluk, Zekâ oyunları, Basketbol, Voleybol, Yüz Boyama, Ebru, Mini Golf, Dart, Bocce, Curling, Çeşitli Sokak Oyunları, Futbol, Halk Oyunları, Halat Çekme ve Badminton gibi toplam 18 ayrı branşta yürütülen etkinliklerde çocuklar ve gençler farklı oyunlar oynuyor. Aynı zamanda Adıyaman Gençlik Merkezi Liderleri ve Gönülleri tarafından Şehit ve Gazi evleri ziyaret edilecek olup, yaşlı evlerine gidilip çeşitli ev işlerinde yaşlılara yardım edilecek. Adıyaman’daki hemen hemen tüm köylere gitme arzusundayız. Çocuklarımıza dokunabilmek adına, onları yarınlara hazırlamak adına, daha güçlü bir Türkiye için çocuklarımıza devletimizin sıcak yüzünü gösterdik. Sosyal, sportif ve kültürel etkinlikler ile çocuklarımızın ufkunda yeni gelişmelere ulaşabileceğimiz, netice alabileceğimiz kazanımları sağlamak üzere buradayız.”
  Keleş,"Bu proje kapsamında emeği geçen faaliyetlerin gelişimine gönülden katkı sunan herkese teşekkür ederim.”dedi.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha