Dernek binasında Başkan Abidin Harputluğlu ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Yeniden Refah Partisi İl Başkan Yardımcısı Yusuf Uçar, almış olduğu bilgileri genel merkeze göndermek üzere bir rapor hazırladı.

“İlimizde engelli vatandaşlarımızın temel sorunlarının çözüme kavuşması gerekiyor”

Yeniden Refah Partisi olarak sivil toplum örgütlerini ziyaret ederek, yereldeki sorunları genel merkezdeki birimlere bildirdiklerini söyleyen Uçar, “Partimizin temsilcileri olarak sadece seçim döneminde değil yılın 365 günü halkın içerisindeyiz. Gittiğimiz her yerde halkın sorunlarını dinliyoruz. Ve bu sorunları genel merkezimizdeki birim sorumlularımıza iletiyoruz. Böylelikle bu sorunların çözümü için gerekli açıklamaları yaparak ilgili kurumları harekete geçiyoruz. Ayrıca bütün birimlerimizle birlikte sürekli olarak ziyaretlerimizi gerçekleşiyoruz. İl, merkez ilçe, kadın kolları ve gençlik kollarımız kendi alanlarında çalışmalarını yürütüyorlar. Yeniden Refah Partisi İl Başkanlığı olarak Anadolu Engelliler Derneği Genel Başkanı Abidin Harputluoğlu’nu ziyaret ederek sorunlarını dinledik. Bana verilen bilgiler doğrultusunda genel merkezimize raporumuzu sunacağım. İlimizde engelli vatandaşlarımızın temel sorunlarının çözüme kavuşması gerekiyor. Bizlerde bu sorunların çözüme kavuşması için gelişmelerin takipçisi olacağız.” şeklinde ifade etti.

“Dernek olarak üyelerimizin aidatlarıyla kiramızı ödeyebiliyoruz”

Yusuf Uçar’ın ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getiren Başkan Abidin Harputluoğlu ise, “Adıyaman’da engelli vatandaşlarımızın sorunlarının çözüme kavuşması için birtakım çalışmalarımız oluyor. Ayrıca dernek olarak üyelerimizin aidatlarıyla kiramızı ödeyebiliyoruz. Bizleri ziyarete gelen siyasilerimize ve ilgililere bu sorunları iletiyoruz. Bugünde bizleri ziyarete gelen Yeniden Refah Partisi İl Başkan Yardımcısı Yusuf Uçar’a çok teşekkür ederiz. Kendisine gerekli bilgileri aktararak engellilerin sorunlarını ilettik. Yusuf Uçar nezlinde bütün parti teşkilatına teşekkür ederiz.” dedi.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha