Adıyaman Belediyesi Konferans salonunda gerçekleşen kongreye Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bahattin Sungur, Teşkilat Başkan Yardımcısı Şükrü Yılmaz ve partililer katıldı.

Kongre, Kuran’ı Kerim tilavetiyle başladı.

Kurucu İl Başkanı İsmail Demir'in tek başına girdiği kongrenin, açılış konuşmaları sırasında Genel Başkan Fatih Erbakan, telefonla arayarak partilileri selamladı. Divan kurulunun belirlenmesinin ardından İsmail Demir, İl Başkanı olarak seçildi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bahattin Sungur, Milli Görüş lideri 54. Hükümet Başbakanı ve Saadet Partisi Genel Başkanı Erbakan, kalp yetmezliği nedeniyle hayatını kaybeden Prof. Dr. Necmettin Erbakan Başkanlığı dönemlerinde yaptığı hizmetlerden bahsederek, Milli Görüş davasının hak davası olduğunu söyledi.

İl Başkanı İsmail Demir, "Rabbim yolumuzu, bahtımızı açık etsin inşallah. Muhterem liderimiz Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocamızın milli görüş diyerek yola çıktı. Bu kutlu davada milli görüşü anlayabilmek için insanlık tarihine gitmemiz lazım. Milli Görüş hak ile batılın mücadelesinde hakkı tanımaktır. Bizler Yeniden Refah Partisi olarak eğriye eğri, doğruya doğru diyeceğiz. Eğilmeden bükülmeden, diklenmeden 82 milyon ve İslam aleminin refahı için varız. Hakkı, adaleti ne pahasına olursa olsun savunacağız." diye konuştu.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha