Yeniden Refah Partisi Adıyaman İl Başkanlığı binası toplantı salonunda gerçekleştirilen divan toplantısına MKYK üyesi Mehmet Altınöz, Yeniden Refah Partisi Adıyaman İl Başkanı İsmail Demir, Genel Merkez Bilgi işlem Sorumlusu Tuncay Akay parti yönetimi ile üyeler katıldı.

Yeniden Refah Partisi Adıyaman İl Başkanı İsmail Demir, burada yaptığı konuşmasında, Milli Görüş davasına inanmış, bu uğurda her türlü fedakarlığı yapan güçlü bir kadronun olduğunu söyledi.

Başkan Demir: Adil düzen neferleriyiz
Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan liderliğinde kurulmuş olan Yeniden Refah Partisi olarak hiç bir zaman partinin dört duvarına sıkışıp kalmadıklarını ifade eden Demir, konuşmasını şöyle sürdürdü:
"Hemşehrilerimizin arasına karıştık, onlarla kucaklaştık... Dertleriyle dertleştik. Bizler öyle üç günlük yoldan değil, yaklaşık yarım asır öncesinden geliyoruz. Bizler, kökü, ruhu, inancı, davası olan, Abdülhamid Han Hazretleriyle  tarihsel bağları bütünleştiren Milli Görüş inancıyla yoğrulmuş ikinci kırk yılını başlatan, her geçen gün gücüne güç katan adil düzen neferleriyiz. Vicdanımızı asla yitirmeyeceğiz, halkımızın vicdanı olacağız... Zulüm kimden gelirse gelsin var gücümüzle karşı duracağız. Şu ana kadar teşkilatlarımızda görev alan arkadaşlarıma yaptıkları özverili çalışmalarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Bu gün ülkemizin her köşesinde partimiz büyük bir ilgiyle izlenmiş, adil düzeni yeniden tesis etmek için var gücüyle çalışmaktadır."
Demir, "Siyonizm'e karşı, zulme, ihanete karşı, haksızlığa, yoksulluğa karşı coşkumuz, umudumuz inancımız var. Bizim öyle üç beş günlük bir yolumuz yok. Bizim uzun bir yolumuz var. Bu yolun sonunda bizi bekleyen milletimiz var. Bu milletle, bu inançla, bu ruhla adil düzeni hakim kılacağız."dedi.

"Adıyaman Belediyesinin önüne Yeniden Refah Partisi'nin bayrağını dikeceğiz"

MKYK üyesi Mehmet Altınöz ise "1071'de Malazgirt'te başlayan başta Sultan Alpaslan olmak üzere topraklara hizmet etmiş bizlere bu toprakları emanet eden başta şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz gazilerimize şükranlarımızı sunuyor minnetle anıyoruz. Tabi ki bu topraklarda bu topraklar için kan döken Türkiye Cumhuriyeti Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere onun silah arkadaşlarına da Allah'tan rahmet diliyoruz. Gazilerimizi tekrardan minnetle anıyoruz. Bugün burada Gaziler günümüzü sizlerle paylaşmakla Genel Merkezimizin bizlere vermiş olduğu görevle buradaki divanı yapma imkanı verene sonsuz şükürler ediyoruz."dedi.
Adıyaman'da 1989 yılında belediyeyi kazandıkları zamandan bugüne kadar gecen 31 yıllık süre içerisinde kentin tekrar Milli Görüş'e ihtiyaç duyduğunu savunan Altınöz, konuşmasını şöyle tamamladı:
"Milli görüşün iktidarını istiyor. İnşallah bizler Adıyaman'da bizlerinde sorumluluğuyla birlikte teşkilatlarımızı ayağı kaldıracağız ve Allah'ın izniyle yaşanabilir bir Türkiye yeniden büyük Türkiye ve yeni bir dünya sloganıyla inşallah 2023'de olacak Adıyaman'daki yerel ve genel seçimlerindeki inşallah Adıyaman'da 5 milletvekilini alacağız. Ve Adıyaman Belediyesinin önüne Refah Partisinin bayrağını dikeceğiz. "

Konuşmaların ardından basına kapalı gerçekleştirilen toplantıda çalışmalar değerlendirildi.

Kaynak : PHA
Haberin Videosu :
Kaynak: pha