Ulubey, yazılı açıklamasında, yeni yönetimler için gerçekleştirilen kongrelerin büyük bir coşku ile gerçekleştiğini kaydetti.
-"KONGRELERİMİZ BÜYK BİR COŞKUYLA GERÇEKLEŞMEKTEDİR"
Cumhuriyet Halk Partisine yakışır bir şekilde kazananın yada kaybedenin olmadığı bilinçle inançla hareket edildiğini vurgulayan Ulubey, açıklamasına şöyle devam etti:
"Ülkemize demokrasiyi ve özgürlükleri getiren Cumhuriyet Halk Partisi iktidarına gün geçtikçe daha çok ihtiyaç duyulmaktadır. İl, ilçe kongrelerimizi büyük bir coşkuyla gerçekleştirdiğimiz şu günlerde, yeni yönetimleri oluşturmak için Cumhuriyet Halk Partisi'ne  yakışır bir şekilde, kazananın ve  kaybedenin olmayacağı inancıyla her partili arkadaşımın bu bilinçle hareket ettiğini görüyor ve inanıyorum. Delegelerimizin verdiği karara daima saygılı olduk, olmaya devam edeceğiz. Parti içi demokrasiyi yaşatmak ve içselleştirmenin yolu birlik ve beraberlikten geçer. Herkes için hak, hukuk, adalet anlayışıyla yola çıkan Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu liderliğinde ülkemizin içinde bulunduğu bu dar boğazdan çıkmak için tek güvenli liman Cumhuriyet Halk Partisidir."
-"SİYASETİ HİÇBİR ZAMAN GÜÇ, MAKAM, KOLTUK İÇİN YAPMADIK"
İl, ilçe kongrelerini iktidar kongresine dönüştürmek umudu ve azmiyle birlik ve beraberlik içinde, demokrasi hak ve özgürlüklerden yana, bütün kesimleri kucaklayarak, hak ve adalet mücadelesini gözeterek hareket etmeleri gerektiğine işaret eden Ulubey, "Şu anda ülkemizin içinde bulunduğu durum ve mevcut iktidarın gelmiş olduğu nokta itibariyle Cumhuriyet Halk Partisine daha  fazla ihtiyaç, gereksinim var. Tek amacımız bireysellikten çıkarak, toplumsal düşünmek olmalıdır. 
Biz siyaseti hiçbir zaman güç, makam, koltuk için yapmadık. Ülkemizin menfaatleri ve halkımızın refahı doğrultusunda yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Bunu da halkımızın gücüyle hep beraber başaracağız."diye ifade etti.
-"ÇIKIŞ YOLU, TEK ADRES CUMHURİYET HALK PARTİSİDİR"
AKP'nin tek başına iktidar olduğu 17 yılı aşkın süreçte ekonomisi bitmiş, işsizlik artmış, yoksulluk had safhada, adaletsizlik, kadın cinayetleri, çocuk istismarı vb ülkemizin kanayan sorunları olarak devam etmektedir. Çıkış yolu, tek adres  Cumhuriyet Halk partisidir. Seçilen arkadaşlarımıza başarılar diliyorum, partimizi bir adım daha ileriye taşımak için hep beraber mücadele etmeye devam edeceğiz."dedi.

Kaynak : PHA

Kaynak: pha