Aydın, Gündem Gazetesi ziyaretinde gazetecilere yaptığı açıklamada, kendilerinin dedikodularla hareket etmediğini, il, ilçe teşkilatları, kadın kolları ve gençlik kollarının ciddi emek verdiğini ifade etti.

"Gerçekten beraber çalıştığımız arkadaşlarımız bu işte 'ben de varım' diyen herkes bu teşkilat çatısı altında hizmet etmeye çalıştı" ifadelerini kullanan Aydın, şöyle devam etti:

"Kongrelerde doğal bir yenileme sürecide olur. Ne kadar başarılı olursanız olun. Ne kadar güzel işler yaparsanız yapın. Her kongre sürecinde bir takım yenilenme olması mümkündür, olur da. Kongrelerin doğasında bu var. Hani şu başarısız olduğundan değil bazen yüzler eskiyor, yeni yüzler, yeni heyecanlar, bu sadece kongreler için değil her milletvekili seçiminde parlamentonun en az yüzde 60- 65’i yenilenir. Belediye seçimlerinde yenilenme olur, meclis üyeleri seçimlerinde yenilenme olur. Her teşkilat her süreç kendi içinde ana omurgayı korumak kaydıyla bir yenilenme sürecine, yeni bir heyecan, yeni bir aşkla yola devam etmek adına doğal yenileme sürecine girebilir"

- TÜM ARKADAŞLARIMIZ DEĞERLİDİR

Tüm arkadaşlarının değerli olduğunu belirten Aydın, "Bizim için bütün arkadaşlarımız değerledir. Bütün arkadaşlarımızın emeği geçmiştir. Emeği geçen tüm arkadaşlarımıza gerçekten teşekkür ederim. Genel merkezimiz bir karar verdiği zaman o karar lehimize ve aleyhimize de olsa istediğimiz ve istemediğimiz bir karar da olsa o kararır etrafında bütün teşkilat mensubu arkadaşlarımız ile birlikte biz yine birleşiriz, o çatı altında daha aşkla ve şevkle daha büyük bir azimle yolumuza devam ederiz" şeklinde konuştu.

Kaynak : PHA
Haberin Videosu :
Kaynak: pha