İYİ Parti Gençlik Kolları Genel İdare Kurulu Üyesi Mehmet Taş açıklamasında;

“Hayret bir şey arkadaş !!!

Günlerden beri Adıyaman resmen bakan akımına uğradı. Bir bakan geldi, diğeri gitti. Bazen bir bakan gelmeden önceki gitmedi. Askerlik yapanlar bilir. Nöbeti devralacak olan asker gelmeden, nöbet tutan asker nöbet yerinden ayrılmaz. Hesap o hesap olmasa da mantık o mantık.

Sebep ? Sizi Adıyaman'a bu kadar kısa sürede, bu kadar sık getirten şey ne ? Tabi ki seçimler !!. Başka ne olabilirdi ki ? Gerçekten '' Adıyaman için'' olduğuna mı inandınız? Bırakın inanmayı, düşünemedim bile ! Neden mi inanamadım? Çünkü 16 yıldır bu şehrin belediyesi AKP belediyesi. Çünkü 16 yıldır bu belediye bu şehre katkı sağlayacak bir şey yapmadı. Çünkü 16 yıldır belediye başkanları Adıyaman'ın ve Adıyamanlının derdini bilmedi. Çünkü 16 yıldır gariban Adıyaman'a '' gelen vurdu giden vurdu!'' Biri geldi Tekel'den vurdu, diğeri geldi TPAO'dan vurdu, yetmedi can damarı tütünden vurdular.

Bu kadarla kalsa neyse, kalmadı.! 

Yüksek elektrik fiyatları, bölgedeki en yüksek sigorta primi ödemesi, Atatürk barajının hiçbir imkanından faydalanamamak, verilen hiçbir sözün tutulmaması,torpilin, yolsuzluğun, rüşvetin ve adamcılığın memleketi olmak !!!. Su kuyusu ruhsatı almak için bile Kahramanmaraş'a minnet etmek zorunda ''bırakılmak''

Adıyamanıma bunları reva görenler utansın!. Tabi bütün bunlarla beraber bir de son söylemler var, acınası ! '' Evet, belediye başkanlarımız çalışmadılar ama artık öyle olmayacak, yan gelip yatmak yok, çalışacaklar!!''

Ayıp ya hu ! İnsaf ya hu ! Yazık efendi, yazık!

Biliyorsun çalışmadığını, hizmet etmediğini, yan gelip yattığını, Adıyaman'a dahi uğramadığını. Seçim tarihinden önce, koskoca 16 yıl neden gelip de müdahale etmediniz ?

Şimdiye kadar Adıyaman '' Çantada keklik'' konumundaydı çünkü. Ama artık öyle değil. Siyaset kızıştı, tepkiler arttı ve milletimiz yapılanların farkına vardı !

Bir yanda 16 yıldır her sözünüze inanan Adıyamanlı hemşehrilerimiz, diğer yanda 16 yıldır Adıyaman'a verdiği hiçbir sözü tutmayan siz AKP belediye başkanları ve milletvekilleri ve diğer tarafta da 10 yıl boyunca belediye başkanlığı yapmış, görev süresince sayısız hizmetlerde bulunmuş, bugün sizi bu kadar korkutan, seçimi kaybettiren, İYİ Parti Belediye Başkan Adayımız Sayın Abdülkadir KIRMIZI!

Seçim kapıda, kaybedeceksiniz! Bunu biliyoruz, siz de farkındasınız. Bütün bu ziyaretler de son çırpınışlar. Ama nafile! O son tren kaçtı, o son vapur gitti ve o son şans bitti! 26 Mart tarihinde meydanlarda söyleyeceğiniz ve sadece oy kazanmak için söylemiş olacağınız, altı boş, dayanaksız ve gerçeği yansıtmayacak olan vaatleriniz de sizleri bu seçimde başarısız olmaktan kurtarmaya yetmeyecek ! Ne tütünle ilgili ne kenevirle ilgili ne de sigorta primleriyle ilgili hazırladığınız söylemlerinizin bir faydası olmayacak!

Çünkü biliyoruz, gerçek değil,yapmadınız, yapmayacaksınız ! 

1 Nisan sabahı şaka gibi uyanacaksınız ama gerçeğin ta kendisi, tüm soğukluğuyla yüzünüze çarpınca ''eyvah!!'' diyeceksiniz! Nafile !

Ne sizin bu şehre verdiğiniz zarar, ne şehrimizin eksikleri ve ne de tutmadığınız sözleriniz saymakla bitmez. Ama ''sayılı zaman çabuk geçer'' derler büyüklerimiz.1 Nisan sabahı görüşmek üzere!

Saygılarımla.” Dedi.

Editör: Adıyaman Haber