Kahta Eski Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı'nın Saadet partisine geçmesiyle, Saadet Partisi Genel Sekreteri Tacettin Çetinkaya, İl Başkanı Haşim Asnuk ve İl teşkilatıyla İbrahim Yusuf Turanlı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Ziyarette bulunan siyası heyet, Yusuf Turanlı’nın misafirhanesinde bir süre sohbet ettiler.

Çetinkaya, ülke gündemi ve Kahta yerel seçimler hakkında konuştu.

ÇEetinkaya, "Bugün seçim varmış gibi çalışıyoruz. Kasım 2018 yıllı içerisinde bir erken seçim ufukta görünüyor gibi ve bizler 50 yıllık bir siyasi görüşümüz var. Olasılık bir erken seçimde bile hazır olan bir partiyiz. Ülke genelinde Saadet Partisine çok ciddi dönüşlerin olduğunu biliyor ve görüyoruz. İnşallah önümüzdeki seçimlerde iktidar yolunda olacağız. Kahta ilçemizde ise aday olduğunuz partimizin birincilikle çıkması adına ellimizden gelen çalışmayı esirgemeyeceğiz.” diye konuştu.

Saadet Partisi Kahta Belediye Başkan Adayı Yusuf Turanlı ise “Sizlerin bizleri ziyaret etmesine çok mutlu ve memnun olduk.  Kahta ilçemizde Saadet Partisinin büyük bir coşkuyla ve heyecanla tekrar iktidara taşıyacağımıza inanıyorum. Partimizin adına ve Adaylığım süresince girmedik kapı ve sıkmadık el bırakmayacağız. 5 yıllık belediye başkanlığım döneminde Kahta ilçemize birçok hizmet verdik. Allah'a şükürler olsun ki rahat ve alnım ak bir şekilde halk arasındayım.” dedi.

Siyasi heyet daha sonra esnaf ziyaretinde bulundu. 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha