AK Parti Adıyaman Merkez İlçe Başkanı Avukat Mustafa Alkayış, mesajında, “Milletçe Kurban Bayramına ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.” dedi.

Alkayış, şu ifadelere yer verdi:

“Kurban yakınlaşmanın diğer adıdır. Kurban Bayramı vesilesiyle çevremizdeki ihtiyaç sahiplerine ulaşmak, günlük koşuşturma içerisinde ihmal ettiğimiz eksikliklerimizi tamamlama imkanı doğmaktadır. Bayram dolayısı ile büyüklerimizi ziyaret ederek hal ve hatırlarını soruyoruz. Çocuklarımızı sevindiriyoruz. Milli ve manevî duyguların en yüksek olduğu bayramlar kırgınlıkların, dargınlıkların son bulduğu günlerdir. Kadim medeniyetimizin bir gereği olarak İslam alemindeki sorunlara daha fazla odaklanıyor, din kardeşlerimizin sorun ve sıkıntılarının sona ermesi için hep birlikte mücadele ediyoruz.

Birlik ve beraberlik ruhunun artması bayramlar nedeniyle mümkün olmaktadır. İlimiz Adıyaman’da her zaman bu anlayış içerisinde hareket etmiştir. Bu hissiyatın aynen devam etmesi en büyük arzumuzdur. Kurban Bayramı vesilesiyle tüm hemşehrilerimizden hasseten ricamız pandemi kurallarını ihmal etmemeleridir. Bu vesile ile tüm hemşehlerimizin bayramını tebrik ediyorum. Bayram nedeniyle hepsine sağlık ve afiyetler diliyorum.”  

Kaynak : PHA
Kaynak: pha