"Bu zor günleri birlik beraberlik içerisinde atlatabilmek için halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz"
Salgınla mücadele sürecine değinen Tutdere, "Salgının ilk gününden bu yana ilimizdeki tüm kurumlarımızla iletişim içerisinde kalarak il ve ilçe örgütlerimiz, belediye başkanlarımız, kadın ve gençlik kollarımızla birlikte salgınla mücadeleye katkı sunuyoruz. Gerek belediyelerimizin, gerek hayırsever iş insanlarımızın destekleriyle, gerekse imkanlarımız dahilinde halkımıza destek oluyoruz. Aynı kararlılıkla ve gayretle bu zor günleri birlik beraberlik içerisinde atlatabilmek için halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Salgına karşı topyekûn mücadele ettiğimiz bu zor süreçte, büyük bir özveri ve fedakarlıkla çalışan sağlık personellerimiz başta olmak üzere sürece katkı sağlayan, emek veren tüm hemşehrilerime ve yurttaşlarıma şükranlarımı sunuyorum."dedi.
"Güzel günler yaşayacağımıza olan inancımızı her zaman diri tutuyoruz"
Bu zorlu günlerin geride kalacağına ve salgın sonrasında daha güzel günler yaşayacağımıza olan inancımızı her zaman diri tutuyoruz diyen Tutdere,"Yeni yılın, sağlıklı ve güzel günlerde sevdiklerimizle bir araya geldiğimiz, geçmişte olduğu gibi inançlarımızı, geleneklerimizi, göreneklerimizi doyasıya yaşadığımız, halaylarda omuz omuza birlikte olacağımız güzel günlere vesile olmasını diliyorum."şeklinde konuştu.
"Sizlerden aldığımız destek ve dua ile yılmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz"
Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde, yasama faaliyetlerine aktif katılım sağlayarak ilimizin çözüme kavuşmayı bekleyen sorunlarını gündeme taşıdıklarını vurgulayan Tutdere, konuşmasını şöyle sürdürdü:
"İlimizin sorunlarını TBMM’ye taşıyor, tüm sorunları yakinen takip ediyor, kamu hizmetleri konusunda hak ettiğimiz desteği almak için canla başla çalışıyoruz. Yeni yıldada sizlerden aldığımız destek ve dua ile yılmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz. Yeni bir yılı karşılarken, ülkemiz ve yurttaşlarımız için canlarını feda eden aziz şehitlerimize, Covid-19 nedeniyle yitirdiğimiz sağlık emekçilerimiz başta olmak üzere hayatını kaybeden bütün yurttaşlarıma Allah’tan rahmet, ailelerine sabır ve başsağlığı diliyorum. Şu an tedavisi devam eden tüm yurttaşlarıma ise acil şifalar diliyorum. Pandeminin gündemimize oturduğu, tüm yaşamımın yeniden şekillendiği zor bir yılı geride bırakıyoruz. Unutmamak gerekir ki insanlık tarihi aynı zamanda zorlukların tarihidir. Yaşanan her zor yıl, insanlığın el birliğiyle gösterdiği çabanın sonucunda zaferle sonuçlanmıştır. Bizler de bugün tarihe geçen zor bir yılı, 2020 yılını geride bırakıyoruz. Her zamankinden çok birbirimizi anladığımız, her zamankinden çok el ele vererek başarmanın gücünü idrak ettiğimiz bir yıl yaşadık. 2021 yılının geride bıraktığımız yıl büyüttüğümüz umudumuzun sağlık ve mutlulukla çoğaldığı bir yıl olacağına yürekten inanıyorum. Sağlıklı ve güzel günlerde buluşacağımız yeni bir yılda, birlik ve beraberlik içerisinde çalışmak temennisiyle, tüm yurttaşlarımızın yeni yılını en içten dileklerimle kutluyor, en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha