AK Parti Adıyaman Milletvekili ve AK Parti Genel Merkez Siyasi ve Hukuk İşleri Başkan Yardımcısı Muhammed Fatih Toprak, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Milletvekili Toprak, mesajında, milletçe birlik ve beraberlik içerisinde ülke ve dünya için önemli gelişmelere vesile olan bir yılı daha geride bırakmanın yeni yıla girmenin heyecanını hep birlikte yaşadıklarını belirterek, "Yeni yılın, dostluk ve kardeşlik bağlarımızı daha da güçlendirmesi en büyük temennimdir. Dünya’nın dört bir yanında devam etmekte olan savaştan, terör ve şiddetten, açlıktan, yoksulluktan insanlığın kurtulması, sevgi, barış ve hoşgörünün hâkim olduğu bir dünya ortak özlemimizdir. Bu anlamda, Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi, Dünyanın neresinde bir mazlum, mağdur, garip, hakkı hukuku ihlal edilen insan varsa Türkiye tüm gücüyle onların yanında olmaya devam edecektir.”şeklinde ifade etti.

2020 yılının belirlenen hedeflerin gerçekleştirilmesi açısından büyük önem taşıdığını vurgulayan Milletvekili Toprak, "Yeni yılda ülkemizin kalkınmada daha ileri gitmesi, refah ve huzur ortamının devam etmesi en büyük temennimizdir. AK Parti Adıyaman Milletvekilleri olarak yeni yılda İlimiz adına koyduğumuz hedefleri gerçekleştirebilmenin, vatandaşlarımıza daha fazla imkânlar sunabilmenin gayreti içerisinde olacağız. İlimizin daha fazla gelişmesi konusunda azim ve kararlılığımızı sürdürecek, zamanımızı, enerjimizi ve potansiyelimizi en verimli şekilde değerlendireceğiz. Tarımsal sulama başta olmak üzere, İlimizin tarih, kültür ve doğal güzelliklerine yönelik projelerimizi gerçekleştirmek en önemli hedefimiz olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle, 2020 yılının ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini temenni eder, tüm Adıyamanlı hemşerilerimizin yeni yılını en içten dileklerimle kutlarım.” ifadelerini kullandı.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha