Milletvekili Toprak ve Adıyaman Merkez İlçe Başkanı Av. Mustafa Alkayış, toplantı öncesinde 3 ayrı muhtar derneğini ziyaret etti.

Toprak, yaptığı açıklamasında, Merkez İlçe Başkanı Alkayış ile yerel yönetimlerin kılcal damarları olan muhtarlar ile bir araya gelerek çok önemli buluşmalar gerçekleştirdiklerini kaydetti.

-"GENEL MERKEZİMİZİN BELİRLEDİĞİ FORMATTA GERÇEKLEŞMESİ HEYECANIMIZI ARTIRDI"

Muhtar buluşmalarından sonra parti binasında haftalık Merkez İlçe yönetim Kurulu toplantısına katılarak yönetim kurulu üyeleri, mahalle başkanları, merkez ilçe il genel meclis üyeleri ve belediye meclis üyeleri ile bir araya geldiklerini ifade eden Toprak, açıklamasını şöyle sürdürdü:

"Toplantımıza özellikle 33 mahallemizden bizzat katılan mahalle başkanlarımız bir kez daha şunu gösterdi ki teşkilatlanmamız merkez ilçe teşkilatımızda tam genel merkezimizin istediği bir formatta şekillenmiş. Her mahalle başkanımız görevlerinin ehemmiyetinin bilincinde merkez ilçe teşkilatımızın koordinatörlüğünde faaliyetlerini gerçekleştiriyor. Böylesi nizamı teşkilatlanmayı sağlayan Merkez İlçe Başkanımız Av. Mustafa Alkayış ve yönetimine hasaten teşekkür ediyorum. Teşkilatlanmanın kuvveti ile merkez ilçemiz son yerel seçimlerde 7 il genel meclis üyemizin yedisini de partimize kazandırdı. Merkez ilçe teşkilatımızın il genel ve belediye meclis üyelerimiz ile istişarelerini periyodik olarak genel merkezimizin belirlediği formatta gerçekleştirmesi de heyecanımızı arttırdı. 

Eksiksiz bir teşkilat çalışması yürüten Merkez İlçe Başkanımız Av. Mustafa Alkayış, yönetim kurulu üyeleri, mahalle başkanları, il ve belediye meclis üyelerimize teşekkür ediyorum."

-"EHEMMİYETLİ BİR ÇALIŞMA GERÇEKLEŞTİRDİK"

Merkez İlçe Başkanı Av. Mustafa Alkayış ise, "Günün ilk saatleri ile birlikte vekilimiz ile çok önemli temaslarımız oldu. Merkez ilçe mahalle muhtarlarımızı ziyaret edip talep ve isteklerini dinleyip çözümler üzerine ehemmiyetli bir çalışma gerçekleştirdik."dedi.

Alkayış, ardından, yönetim kurulu toplantısını icra ettiklerini belirterek, şunları kaydetti:

 "Teşkilat çalışmalarımızı vekilimiz ile değerlendirdik. Mahalle başkanlarımız ile çalışmalarımızın istişarelerini gerçekleştirdik.Toplantımıza 33 mahalle başkanımız önem gösterip katıldılar. Mahalle çalışmalarımızın yanında aylık olarak genel merkezimizin belirlediği toplantı içeriği ile yerel yönetimler toplantımızı merkez ilçe il genel meclis üyelerimiz ve belediye meclis üyelerimiz ile gerçekleştiriyoruz. Yönetim kurulu toplantımızın akabinde vatandaş buluşması adıyla vekilimiz ile birlikte bir çok vatandaşımızın taleplerini temennilerini dinleyip çözüm üretme noktasında çok verimli bir çalışma yürüttük. Toplantımıza teşrif edip vatandaşlarımız ile bir araya gelen vekilimiz M. Fatih Toprak'a yönetim kurulum adına teşekkür ediyorum."

Kaynak : PHA
Kaynak: pha