AK Parti Adıyaman Milletvekili ve AK Parti Genel Merkez Siyasi ve Hukuk İşleri Başkan Yardımcısı Muhammed Fatih Toprak, yaptığı açıklamada, Besni ve Gölbaşı’nın içme suyu ihtiyacını ve endüstriyel kullanımı karşılayacak olan Erkenek İçme Suyu Projesi’nin hayırlı olmasını diledi.

23 Ocak'ta Ankara'da ihalesi yapılan ihalenin ardından iş teslimi protokolünü imzaladığını belirten Milletvekili Toprak, “Besni ve Gölbaşı ilçeleri ile, Harmanlı, Balkar, Belören ve Suvarlı beldelerimiz ve 12 köyümüzün içme suyu ihtiyacı karşılanacak."dedi.

-"PROJENİN 2022 YILINDA TAMAMLANMASINI PLANLIYORUZ"

Milletvekili Toprak, açıklamasını şöyle sürdürdü:

"Kaynaklarımızı en verimli şekilde organize ederek İlimize güzel yatırımlar kazandırmanın gayreti içerisindeyiz. Milletvekili arkadaşlarımızla birlikte hemşehrilerimizin dertleriyle dertlenmek, sorunlarını çözmek, yaşam kalitesini artırmak konusunda el birliğiyle çalışmaktayız. Yeter ki insanımız rahat etsin. Erkenek İçme Suyu Projemizin 2022 yılında tamamlanmasını planlıyoruz. Yapılacak çalışmalar ile 130 kilometre uzunluğunda çelik borular döşenecek ve proje kapsamında 12 adet su deposu kurulacak. İnşallah uzun vadede bu bölgemizin içme suyu yetersizliği ortadan kalkmış olacak. Bölgede yaşayan hemşerilerimize hayırlı, uğurlu olsun."

Kaynak : PHA
Kaynak: pha