Çeşitli temas ve görüşmelerde bulunmak üzere geldiği Adıyaman’da, AK Parti İl Başkanı Mehmet Dağtekin ve parti yönetimiyle birlikte Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç’ı ziyaret eden AK Parti Adıyaman Milletvekili İ. Halil Fırat ve beraberindeki heyet, belediye tarafından sürdürülen ve planlanan projelerle ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Adıyaman Belediyesi tarafından yürütülen projeler ve çalışmalar hakkında bilgi alan Milletvekili Fırat ve İl Başkanı Dağtekin, gayretli çalışmalarından dolayı Başkan Kılınç’a teşekkür etti.

Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç ise yaptığı açıklamada, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Adıyaman’ımız için gece gündüz demeden el birliğiyle çalışmaya devam ediyoruz. Bu anlamda milletvekillerimiz ve parti teşkilatımız da her zaman destekçimiz olmuştur. Bugün bizleri ziyaret ederek ilimiz için yaptığımız ve bundan sonra da yapmayı planladığımız çalışmalar üzerine fikir alışverişinde bulunduğumuz milletvekilimiz İbrahim Halil Fırat’a, il başkanımız Mehmet Dağtekin’e ve parti yöneticilerimize teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Kaynak : PHA

Kaynak: pha