Fırat, mesajında,aziz milletin bağımsızlığı uğruna kahramanlık, azim ve kararlılıkla kazandığı 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın  98. yıldönümünü kutlamanın mutluluk ve heyecanını yaşadığını kaydetti.

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın, şanlı milletin yaşadığı ve vatan edindiği medeniyetler diyarı olduğunu aktaran Fırat, şu ifadelere yer verdi:

"Anadolu topraklarının asla işgal edilemeyeceğini gösteren, uğruna binlerce şehit verilen ve nihayet   zafer ile sonuçlanan  bir  bayramdır. Ülkemizin çok zor sınavlardan geçtiği bu yıllarda şu çok iyi bilinmelidir ki, dünya var olduğu sürece adalet, hakikat ve merhametin temsilcisi olan aziz milletimiz, varlığından, birliğinden, dirliğinden ve yarınlara dönük büyük hedeflerinden asla taviz vermeyecektir. Bu vesileyle Büyük Zaferin 98. yılında, milletçe istikbalimizin ve bağımsızlığımızın en önemli mücadelelerinden birisi olan 30 Ağustos Zafer Bayramımızı kutluyor, bu zaferin mimarı olan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere kahraman gazilerimizi ve aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum."


 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha