Adıyaman’da ulaşım sorununu büyük ölçüde ortadan kaldırmak için yapımına başlanan ve ciddi bir mesafe kat edilen Altınşehir Mahallesi’ndeki Farklı Seviyeli Köprülü Kavşak (battı-çıktı) çalışmaları başta olmak üzere, planlanan diğer çalışmalar için Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir Uraloğlu’nu makamında ziyaret ederek görüş alışverişinde bulunan AK Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Adıyaman milletvekili Ahmet Aydın ile Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, Genel Müdür Uraloğlu’ndan destek sözü aldı.

Adıyaman’ın temel sorunlarının konuşulduğu ve Belediye Başkan Yardımcısı Mithat Töken’in de hazır bulunduğu ziyaret oldukça samimi bir ortamda gerçekleştirildi.

Yapılan ziyaretle ilgili değerlendirmede bulunan Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, Adıyaman’ın temel sorunlarını ortadan kaldırmak için gayretle çalışmaya devam ettiklerini dile getirerek, “AK Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu Başkanımız ve Adıyaman Milletvekilimiz Ahmet Aydın beyle birlikte, ilimizin ulaşım sorununu ortadan kaldıracak projeleri görüşmek üzere, Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir Uraloğlu beyi ziyaret ettik. İlk olarak, Altınşehir Mahallesi’nde devam eden Farklı Seviyeli Köprülü Kavşak çalışmalarına hız verilmesini istediğimiz Sayın Genel Müdürden, bir de ilimizin ana arterlerinden olan Atatürk Bulvarı’ndaki trafik yoğunluğunun rahatlatılması için destek istedik. Genel Müdürümüz tüm sorunlarımın çözümü için gerekli desteği verecekleri sözünü verdi. Kendilerine sıcak misafirperverliklerinden ve Adıyaman’a karşı sıcak ilgilerinden doalyı teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Kaynak : PHA

Kaynak: pha