“Halk AK Parti’yi seviyor ve memnun’

Kahta İlçesine bağlı Karacaören köyünde ziyaretleri sırasında Gazeteci-Yazar Zeynel Abidin Kıymaz’a gündemi değerlendiren Ahmet Aydın,  “Halk AK Parti’yi seviyor ve memnun, bunu bütün gezilerimizde vatandaş bizlere söylüyor, gittiğimiz her köyde dokunduğumuz her vatandaş, Cumhurbaşkanımıza olan sevgisini, AK Parti’ye olan ilgisini gösteriyor” dedi.

“Vatandaşlarımızın sorunlarını dinliyoruz”

TBMM çalışma takvimi kapsamında her fırsatta Adıyaman’da vatandaşlarla bir araya geldiklerini kaydeden Aydın, “TBMM çalışma takvimi içerisinde hemen hemen her hafta sonu, seçim bölgem Adıyaman’dayım. Bu sıra meclisin kapanmasını fırsat bilerek bizde soluğu her zaman ki gibi seçim bölgemiz olan Adıyaman, ilçelerimiz, köylerimiz ve beldelerimizde aldık.  İlk andan beri Ak Partiyi diğer partilerden ayıran en büyük etmen, sadece seçimden seçime değil seçim dışında da halkla beraber olmaktır. Sürekli halkın arasındayız. Onların sorunlarını, çözüm önerilerini dinliyoruz değerlendiriyoruz. Birkaç gündür Kâhta İlçemizde köy köy gezdik. Bir gün içerisinde 24 köyümüzü ziyaret ettik. Köylerimizde, gittiğimiz her yerde Ak partinin mührünü görmek mümkündür. Kilitli parke taşlardan, köy konaklarına, köy yolundan içme suyuna kadar çok ciddi hizmetleri yapma ve bu gezilerimizde bunları görme şansı bulduk.  Vatandaşlarla eksik olan sorunları da istişare ettik. Buralarda çok iş yaptık. Öncelikle İl Genel Meclisi başkanı ve üyelerine, ilçe teşkilatımıza Kahta kaymakamımıza çok teşekkür ediyorum. Uyum içerisinde çok güzel işlere imza atılıyor. Güzel birliktelik sağlanmış ve bunun neticesinde de çok güzel işlere imza atılıyor. Her yerde vatandaşlarımız tarafından güzel karşılandık. Allah onlardan razı olsun. Eksik kalan yatırımlar konusunda da birlikte çözümler üretmeye çalışıyoruz. Önceki gün Adıyaman merkezde hem esnafımız ile hem de 19 köy le birlikte bir beldemizi ziyaret ettik. Süreç içerisinde teşkilatımızın hazırladığı programlar içerisinde diğer milletvekili arkadaşlarımızda farklı bölgelerde zaman zaman da birlikte geziyoruz.
Sizlerde gördünüz gittiğimiz her köyde halk bizi büyük bir ilgiyle karşılıyor” dedi.

“Şehirde ne varsa köyde de o var”

Adıyaman genelinde kent merkezinde ve kırsal mahallerde eşit hizmet anlayışıyla hareket ettiklerine dikkat çeken Aydın, “Köy köy geziyoruz her tarafı ve vatandaşlarımızın büyük ilgisiyle karşılanıyoruz. Halkımız gittiğimiz her köyde her yerleşim biriminde AK parti iktidarından sürekli memnuniyetinden bahsediyorlar. Bizleri bağırlarına basarak sevgiyle karşılıyorlar. Vatandaşlar hizmeti görüyor, bu gün köylerimizde çöpler toplanıyor, ilaçlanıyor. Bazen şehirlerin kenar mahallerinde görülmeyen hizmetleri köylerimiz görüyor.  Şu anda şehirde ne varsa aynısı köylerimizde de mevcuttur. 
Belki çok daha fazlasını köylerimiz alıyor. Onlar hizmeti inkar etmiyor, görüyorlar ve bizlere teşekkürlerini ifade ediyorlar. Bizde onlara her daim yanımızda oldukları için teşekkür ediyoruz. Her dönem duasıyla desteğiyle hep yanımızda oldular. Şunu da gördük ki bu dua ve destekler her geçen gün katlanarak büyüyor. Salgın sürecinde maske, mesafe, vesaire uygulamalarla toplantılardan kaçınıyorduk. Halkımızla aramıza bir nevi salgın girmişti. Hemşerilerimizle bir araya gelmeyi çok özlemiştik. Bu gezi programlarıyla çok mutlu olduk” diye konuştu.

Samsat ilçe sınırları içerisinde yer alan Sahabe Külliyesi inşaatının ne zaman tamamlanacağı ve Nissibi Köprüsünü Kahta’ya bağlayacak yol çalışmalarının hakkında yöneltilen soruya Aydın, “Samsat’ta bulunan Sahabe Türbesi bu senenin sonuna kadar biteceğini ümit ediyorum. Biliyorsunuz burası İstanbul büyükşehir belediyesi ile protokol yapılarak yapımını Büyükşehir üslenmişti, CHP Ekrem İmamoğlu İstanbul’da işbaşı yapınca buranın projesi atıl kaldı, büyükşehir projeye destekten vazgeçti. Durumu Cumhurbaşkanımıza ilettik ve bu külliyede inşaat çalışmaları sürüyor yılsonuna kadar türbe inşaatı tamamlanacak diye umut ediyorum. Nissibi Köprüsü bağlantı yolu Kahta ve bölgemiz için önemli. Burada beton asfalt yol yapımı var. Bu yol standardı yüksek olacak. Tasarruf tedbirleri nedeniyle şu sıra ödeneklerde bir azalma var fakat biz burayı inşallah bitireceğiz” şeklinde cevap verdi.

Kaynak : PHA
Haberin Videosu :
Kaynak: pha