Başkan Hüseyin Özgün, mesajında, dünyada ve Türkiye'de sevinç ve hüznün birlikte yaşandığı bir yılın geride kalacağını kaydetti.

“Birliğimize, beraberliğimize, kardeşliğimize kast eden hiçbir odak hedefine asla ulaşamayacaktır" diyen Özgün, şu ifadelere yer verdi:

"Milletimizin birlik ruhu, fesat odaklarının bütün tuzaklarını başlarına yıkacaktır. Dünyada ve Türkiye’de sevinç ve hüznün birlikte yaşandığı bir yıl geride kalacaktır. Cumhur İttifakı olarak, 2020 yılı içerisinde Kovid-19 ve çok sayıda sıkıntıya birlikte göğüs gerip, elde edilen başarının gurur ve mutluluğunu milletçe paylaşıyoruz. Milli varlığı tehdit eden, milli haysiyeti hedef alan saldırıların üstesinden gelme gayretiyle bir yıl daha geride kaldı. Her yeni başlangıç gibi 2021 yılında, dünyada ve ülkemizde siyasi, sosyal, ekonomik belirsizliklerin meydana getirdiği risklerin ortadan kalkmasını, Kovid-19 sürecinde ve her alanda iyileşmelerin artarak devam etmesini temenni ediyorum.

İçimizde ve yakın çevremizde milli bekamızı tehdit eden terörist yapılanmalara karşı “Cumhur İttifakı” olarak aldığımız tedbirlerin ve attığımız kararlı adımların hayırlı neticelerini 2021 yılı içerisinde fazlasıyla görmeyi ümit ediyorum. İnşallah 2021 yılı, “tek millet, tek bayrak, tek vatan ve tek devlet” hedefimizden bizi uzaklaştırmak isteyen terör şebekelerinin enerji ve heveslerinin kırıldığı bir yıl olacaktır. Birliğimize, beraberliğimize, kardeşliğimize kast eden hiçbir odak hedefine asla ulaşamayacaktır. Milletimizin birlik ruhu, fesat odaklarının bütün tuzaklarını başlarına yıkacaktır."

Kaynak : PHA
Kaynak: pha