Özgün, Perre Haber Ajansı muhabirine yaptığı açıklamada, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na ilişkin, "Bu kendi içlerindeki bir sorundur, fakat buradan şunu anlıyoruz ki bir yandan PKK'lılara, PDY'lilere FETÖ'cülere kucak açan Kemal Kılıçdaroğlu artık ne yaptığını bilmez haldedir ve yolun sonuna gelmiştir."ifadelerini kullandı.

-"ÖNÜMÜZDEKİ KURULTAYDA GİTMESİ AMAÇLANMAKTADIR"

Özgün "Artık yolun sonuna gelmiş olan Kemal Kılıçdaroğlu’nun Bir projeyle geldiği gibi gitmesi amaçlanmaktadır. Bu kendi içlerindeki bir sorundur, Fakat buradan şunu anlıyoruz ki bir yandan PKK’lılara, PDY’lilere FETÖ’cülere kucak açan Kemal Kılıçdaroğlu artık ne yaptığını bilmez haldedir ve yolun sonuna gelmiştir. Kendisi ne yaparsa yapsın önümüzdeki kurultayda gitmesi amaçlanmaktadır. Tabi bu Cumhuriyet Halk Partisi'nin bir iç sorunudur. Bizi pek de bağlamaz ama Türkiye'de ana muhalefet partisinin genel başkanının bu kadar saçma beyanlar vermesi doğru değildir."diye konuştu.

"BAŞBAKAN MERKEL'İ TEBRİK EDİYORUM"

Almanya Başbakanı Angela Merkel'in Türkiye'nin NATO'da ki yeri ile ilgili yaptığı açıklamasının çok yerinde ve iyi bir açıklama olduğunun altını çizen Özgün, şöyle devam etti:

"Türkiye'nin NATO'daki yeri çok önemlidir. Coğrafi yönden Türkiye'nin bulunduğu yer önemli bu sebeple Türkiye'yi kimse öyle göz ardı edemez. Ancak son zamanlarda bazı süper devletler, gelişmekte olan ülkemizin önünü kesmeye çalışmaktalar, ancak hiçbir kuvvet Türkiye'nin önünü kesemeyecek ve yükselmesine devam edecektir.

Gerçekten Müslümanlara Müslüman olmayan ülkelerin bir düşmanlığı söz konusu maalesef, bunun biran evvel giderilmesi lazım. Çünkü İslam'da terör yoktur, İslam'da adalet vardır, İslam'da birlik beraberlik vardır ve İslam'da en önemlisi de insan oğluna saygı vardır. Görüşü, duruşu ne olursa olsun, Allah’ın yarattığı her insana saygımız Müslüman olarak sonsuzdur ve buradan da yine Başbakan Merkeli tebrik ediyorum tam yerinde bir davranıştır."

Kaynak : PHA
Haberin Videosu :
Kaynak: pha