MHP Seçim İrtibat Bürosu önünde toplanan kalabalığı selamlayarak,31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçiminde Milliyetçi Hareket Partisi’nin Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Kamber Öztürk’e destek isteyen  MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Mustafa Çırakoğlu, seçimlere 30 gün kaldı. Sizlerin adayımıza ve partimize desteğini bekliyorum” dedi.

MHP Adıyaman İl Başkanı Hüseyin Özgün de yaptığı konuşmasında Cumhur İttifakı çerçevesinde çalışmalarını yürüteceklerini ifade ederek şunları söyledi:”31 Martta belediye başkanlığı, il genel meclisi üyeliği ve belediye meclisi üyeliği seçimlerimiz var. Genel Başkanım Sayın Doktor Devlet Bahçeli’nin hepinize selamlarımı getirdim. Milliyetçi Hareket Partisi önce vatanım, sonra milletim, sonra partim diyen bir teşkilattır. Biz bu vatanın yılmaz bekçileriyiz. Öncelikle vatanımızın bekası için malumunuz Cumhur İttifakı kuruldu. Bu ittifaka sadık kalmak şartıyla Gölbaşı’nda MHP’ye Genel Başkanımın emirleriyle değerli Hocam Kamber Öztürk aday olmuştur. Kamber Öztürk içinizden bir kardeşinizdir. Gölbaşı Belediyesi için çok kıymetli projeleri vardır. Artık Gölbaşı yeter desin. Yıllardır Gölbaşı’na gelip gidiyoruz hiçbir değişiklik göze çarpmıyor. Bu değişiklikleri yapmak için kollarını sığayan Kamber Öztürk emrinizde ve hizmetinizdedir. Değerli hemşerilerim önce evinizdekileri MHP’li yapın, komşularınıza, akrabalarınıza gidin ve onları değerli adayımız Kamber Öztürk’e oy vermeye ikna edin. Yeter artık Gölbaşı’nda, Adıyaman’da ve Türkiye’de de bir değişiklik şart.”

Biz davamız için Gölbaşı’mız için varız, dertliyiz diyen MHP Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Kamber Öztürk seçim irtibat bürosu önündeki vatandaşları selamlayarak şunları ifade etti: ”Bizim bitmek tükenmek bilmeyen Gölbaşı aşkımız var. Yağmur yağınca kanalizasyona dönüşen yolumuz var. Hayal kurmayı unutmuş vatandaşımız var. Harabeye dönmüş bir un fabrikamız var. Siftahsız dükkan kapatan esnafımız, veresiye alış-veriş yapan komşumuz var. Adam kayırırken yüzü kızarmayan bir belediyemiz var. Ama bütün bunlara dur diyecek Gölbaşılı hemşerilerimiz var, siz varsınız siz.

Sizlere inanarak, sizlere güvenerek çıktım. Bizim hedeflerimiz ve projelerimiz var. Çevremizin dertlerini, sorunlarını biliyoruz. Gölbaşı’nı layık olduğu yere getirecek çalışmalarımız var. Sizden uzattığımız elimizi tutacak bir güç bekliyoruz. Kalbi durmuş bu şehre cankurtaran olacak bir nefes bekliyoruz. Bize 5 yıllığına verilecek bir vekalet bekliyoruz.

Başkan seçildiği taktirde yapacağı çalışmalardan ve projelerden de bahseden Kamber Öztürk şöyle devam etti: ”Kuracağımız kalkınma kooperatifiyle şehrimize düşündüğümüz yatırımlarımız var. Sizlere bunlardan kısa kısa bahsedeyim. Güneş enerjisi elektrik panelleri kuracağız. Tatil köyü kuracağız, turizm şehri olacağız. Süt ,yoğurt mamulleri ve yem fabrikası kuracağız. En az 500 kişiye istihdam oluşturacağız. Günlük 600-700 kişiye sıcak yemek veren, taziyelerin yemeklerini ücretsiz hale getiren, garip gurabanın ücretsiz bir şekilde yatıp kalkacağı bir misafirhanesi olan bir yardım vakfı kuracağız. Geri dönüşüm projemiz var. Tiyatro, konferans salonu ve düğün salonu, çok amaçlı salon projelerimiz var. Şehir merkezinde çok katlı otopark projelerimiz var. Yeni Kent ve Hürriyet mahallelerinde kentsel dönüşüm projelerimiz var. Kapalı Pazar ve şire pazarı projelerimiz var. Dolu dolu geliyoruz inşallah”dedi.

Konuşmaların ardından Milliyetçi Hareket Partisi Gölbaşı Seçim İrtibat Bürosu’nun açılışı yapıldı.

 

 

 

 

Kaynak : PHA
Haberin Videosu :
Kaynak: pha