Tertip Heyeti Başkanlığını AK Parti Adıyaman Merkez ilçe Başkanı Av.Mustafa Alkayış'ın yaptığı kongre için günlerdir hummalı bir çalışma yapılıyor.

Kentin en büyük salonu olan Yeni Mahalle Kapalı Spor Salonunda icra edilecek kongre için salon süslemesi ve platform hazırlandı. Pandemi kuralları doğrultusunda yapılacak olan kongre için maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymak zorunlu olacak.

Kongre Tertip Komitesi Başkanı ve AK Parti Adıyaman Merkez ilçe Başkanı Av.Mustafa Alkayış, yaptığı açıklamada, kongrenin pandemi kurallarına uygun icra edileceğini belirterek, şunları kaydetti:

"Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a her zaman büyük destek veren hemşehlerimize ve AK Partimize yakışır bir kongre yapacağız. İl Başkanımız Sayın Mehmet Dağtekin'in talimatları ile İl yönetimimiz, merkez ilçe yönetimimiz, gençlik kollarımız ve kadın kolları yönetimimiz ile her türlü hazırlığı yaptık. 2023 hedefleri doğrultusunda kongremize büyük önem veriyoruz. İnşallah il kongremiz ile teşkilat olarak bu süreci tamamlamış olacağız. Tüm hemşehrilerimizi kongremize bekliyoruz."

Kaynak : PHA

Kaynak: pha