Acar, yaptığı açıklamada, Cumhuriyet Halk Partisinin fedakar, çıkarsız, tek amacı Cumhuriyet ve Atatürk değerlerinin korunduğu bir ülkede yaşamak isteyen üyelerin Adıyaman merkez ilçede bir kongre gerçekleştirdiklerini anımsattı.

"Sabah kongre alanına girdiğimde oradaki kalabalığı görünce yitirmiş olduğum ümidin yeniden yeşerdiğini gördüm" ifadelerini kullanan Acar, şunları kaydetti:

"O kalabalık, o insanların gözlerindeki parıltı, gerçekten heyecan vericiydi. Taaki 2015 genel seçimlerinde referandumda bizleri hezimete ugratan aktörlerin ortaya çıkmasına kadar. Onlar yine yapacagını yaptı. O saf, temiz emekçi insanlar salonda genel başkan yardımcısının konuşmalarını, talimatlarını dinlerken, o çıkarcı ve ucuz insanlar divanın arkasında delege ve yönetim kavgaları yapmışlar. Partimizi büyütmenin, iktidar olmanın hesaplarını yine bir kenara bırakıp koltuk ve makam kavgalarına tutuşmuşlar, yazıklar olsun, size yazıklar olsun, üç kuruşluk menfaata kendini satanlara, kendi yeri için CHP'yi yok sayanlara. Ama unutmayın ki bu parti sizin bu karanlık ve kirli emellerinize alet olcak kadar ucuz ve basit değildir. Bu yaptıklarınız o saf ve temiz üyeler ve sayın Genel Başkanımız tarafında bilinecek ve o fırsatı bulamayacaksınız. Partimiz tüm Türkiye'de olduğu gibi Adıyaman'da şahlanacak ve Allah'ın izniyle temiz yürekli insanlarla beraber 2019'da iktidar olacaktır"

Kaynak : PHA
Kaynak: pha