Doğan, yazılı yaptığı açıklamasında, kongrenin parti içine heyecan ve dinamizmi getirdiğini kaydetti.
Kongreye katılan ve demokrasinin gelişimine katkıda bulunan bütün delegelere misafirlere basın mensuplarına teşekkür eden Doğan, şu ifadelere yer verdi:
"Kongre boyunca demokrasinin bütün kurallarıyla uygulanmasına katkıda bulunan partililerimize seçim kurulu görevlilerine, uzun saatler boyunca görev alan emniyet mensuplarına çok teşekkür ediyorum. Bu kongre parti içine heyecan ve dinamizmi getirmiştir. Parti içindeki demokrasiyi ve çok sesliliği, çeşitli fikirlerin bir arada tek gaye için bir araya gelip tek yumruk olabildiğini göstermiştir. Yarından itibaren yeni bir heyecan, yeni bir şevkle tüm ilçe başkanlarım, yönetim kurulu üyelerimiz, partimizin tüm delege ve üyeleri ile birlikte yollara koyulacağız ve sayın Genel Başkanımızın koyduğu hedeflere varana kadar hiç yorulmadan durmadan çalışacağız.
 Kongremize gerek partili gerekse misafir olarak gelen tüm katılımcılara sonsuz teşekkür ediyorum. Kongre sonucunun partimize ülkemize ve aziz milletimize hayırlar getirmesini Allah’tan diliyor ve tüm Adıyaman halkına saygılarımı sunuyorum."

Kaynak : PHA

Kaynak: pha