İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Berna SUKAS ve İYİ Parti Adana Milletvekili İsmail KONCUK beraberlerinde Adıyaman İYİ Parti İl Başkanı Kenan Doğan, İYİ Parti Adıyaman Merkez İlçe Başkanı Hicri Gürsoy ve İyi Parti Yönetim Kurulu Üyeleriyle beraber Adıyaman Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ettiler.

Ziyaret esnasında İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Berna SUKAS Genel Merkez olarak adeta seferberlik ilan ettik. Bu kapsamda bütün yetkililerimizle Türkiye’de sahadayız. Ülkeyi bu zor süreçten çıkarma azmindeyiz. Bunun ilk adımı da yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde iyi parti isabetli adaylarla sandıktan Türkiye’nin umudu olarak çıkacaktır dedi.

    İYİ Parti Adana Milletvekili İsmail KONCUK ise konuşmasında, ülkemizin zor günlerinde milletimizin bizlere verdikleri oylarla seçtikleri vekiller olarak genel merkez ve tüm teşkilatlar olarak sorumluluğumuzun ve yükümüzün ağırlığının bilincindeyiz. Halkın içindeyiz ve halk için çalışıyoruz. Türk  milleti bu gidişata yerel seçimlerde dur diyecektir. Mazisinde örnekleri olduğu gibi adeta şahlanacaktır. Kimse karamsar olmasın, dimdik duruşuyla iyi parti geliyor dedi.

    Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ZEKİ DİŞKAYA ise ; İlimiz ziyaretleri kapsamında Adıyaman Gazeteciler Cemiyetimize yapmış olduğunuz bu nezaket ziyaretinden dolayı sizlere teşekkür ediyorum ve çalışmalarınızda başarılar diliyorum dedi.

Editör: Adıyaman Haber