İYİ Parti İl Başkanı Kenan Doğan çeşitli temaslar ve pandemi sürecinde esnafın sorunları dinlemek amacıyla Besni ilçesini ziyaret etti.

Başkan Doğan'a İYİ Parti Besni İlçe Başkanı İmdat Yıldırım ve Parti yöneticileri eşlik etti. Doğan ziyaret kapsamında Yeni Besni Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Arif İşitmen’i, Besni Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hayati İşitmen’i, Besni Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mithat Songur’u ve esnafları ziyaret ettikten sonra açıklamalarda bulundu.

Hem pandemi süreci hem de ekonominin kötü yönetilmesiyle vatandaşların zor günler geçirdiğini dile getiren Doğan, şunları kaydetti:

"Malumunuz olduğu üzere ülkedeki hem bu pandemiye bağlı hem de ekonominin kötü yönetilmesine dayalı son derece sıkıntılı günlerden geçtiğimiz bu günlerde esnafın derdini bizzat dinlemek üzere programlar oluşturduk. Bu programlar dahilinde bugün Besni ilçemizi ziyaret ettik. Bizim gerek kamuoyundan duyduklarımız gerekse de kendi tespitlerimizden aykırı hiçbir şey yok. Aynen esnaflarımızın konuştukları her şey bizim tespitlerimizle paralellik arz ediyor. Bu bağlamda zaten tespitlerimizi raporlayıp genel merkeze bildiriyoruz. Genel merkezimizde sayın genel başkanımızın bu konuda gezileriyle birlikte elde ettiği bilgilere dayanarak yeni parti politikaları geliştiriyoruz. Bu bağlamda bugün Besni’ye geldik. Hem ilçe başkanımızı, hem sizleri, esnafları, oda başkanlarımızı ziyaret etme fırsatı bulduk. Maalesef esnafımız bırakın iyi geçinmeyi hatta sıkıntısız bir hayat sürmeyi aç kalmamanın yollarını arıyorlar. Siftahsız kapatanların olduğunu tespit ettik. Buda bizim için acı verici. 

Her seçim döneminde siyasetçiler gelip esnafı veya vatandaşı ziyaret ediyor. Biz bunu da kırma adına diğer partileri de sahaya çekebilme adına bundan böyle seçimin hiç gündemde olmadığı dönemlerde de gelip  esnafımızı, sivil toplum örgütlerimizi ve gazeteci kardeşlerimizi ziyaret etmeyi arzuladık. Bu ziyaretlerimiz sık sık olacak bundan sonra. Tespit ettiğimiz sorunları da raporlayıp genel merkeze bildireceğiz."

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha