Ziyarette açıklamada bulunan AK Parti Adıyaman Milletvekili İbrahim Halil Fırat, “Pazar günü gerçekleşecek olan referandum seçimleri öncesinden sivil toplum örgütlerimizi ve vatandaşlarımızı ziyaret etmeye devam ediyoruz. Ziyaretlerimiz kapsamında Adıyaman Ticaret Borsası Başkanı Mahmut Fırat’ı ziyaret ettik.  Çünkü ülkemiz ve ilimiz için en önemli unsurlar sivil toplum örgütlerimizdir.  Böylelikle yapmış olduğumuz ziyaretlerin en önemli ayağı sivil toplum örgütlerimizle yapmış olduğumuz ziyaretlerdir" dedi.

Gittikleri her yerde referandum seçiminin önemine vurgu yaptıklarının altını çizen Fırat, "Ülkemizin geleceği için referandum oldukça önemli bir meseledir. Gençlerimizin geleceği için referandumda çıkacak olan sonuçla gençlerimize daha iyi bir gelecek bırakacağız. Ayrıca referandum öncesinde halkımızın mutlaka sandığa gitmesi gerektiğini belirtmek istiyorum. Pazar günü gerçekleşecek olan referandum seçimleri sonrasında yeni bir geleceği genç nesillere bırakmış olacağız” diye konuştu.

AK Parti Adıyaman Milletvekili İbrahim Halil Fırat’ın ziyaretinden ötürü memnuniyetini dile getiren Adıyaman Ticaret Borsası Başkanı Mahmut Fırat da “Pazar günü gerçekleşecek olan referandum seçimi öncesinde bu seçimin güzelliklere vesile olmasını temenni ediyorum. Bu seçimden çıkacak olan kararla birlikte seçmenler taleplerini dile getirmiş olacaklar” ifadelerini kullandı. 

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha