Başkan Binzet, yazılı açıklamasında, bir süre önce TBMM Başkanlık Divanı Üyesi ve CHP Adıyaman Milletvekili Av. Abdurrahman Tutdere’nin aracılığı ile Adıyaman’da bulunan 9 bölgeye tüm kurulum ve kullanım giderleri İBB tarafından karşılanmak üzere bedava hizmet verecek olan internet sağlayıcı istasyonlar kurularak hizmet vermeye başladığını bildirdi.

Ek olarak her internet hizmeti verilen bölgelere masa üstü bilgisayar verildiğini belirten Binzet, internet sağlayıcı istasyonların kurulum noktalarını şöyle ifade etti:

“Gölbaşı ilçesinde Cumhuriyet Mahallesi ve Gölbaşı Tabiat Parkı bölgesinde 2 adet, Besni Kesmetepe beldemizde İnce Mahallesinde 1 adet, Gölbaşı Harmanlı beldesi Yeni Mahallede 1 adet, Merkeze bağlı Yaylakonak beldemizde Merkez ve Karaçalı mahallerinde 2 adet, Tut ilçemizin Reşadiye Mahallesinde 1 adet, Kahta ilçemiz Salkımbağ köyünde 1 adet, Çelikhan ilçemiz Pınarbaşı Mahallesi 1 adet olmak üzere 9 bölgede öğrencilerimiz ve haklımız hiçbir ücret ödemeden yüksek hızlı ve kaliteli internet hizmeti alabilecektir. 

Yine İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yeteri miktarda maske, dezenfektan, çöp konteyneri, belediye işçilerine iş elbisesi, halka dağıtılmak üzere kitap yardımında bulunuldu. CHP Genel Merkezi ve örgütlerimiz, belediyelerimiz, hayırsever iş adamları vasıtası ile Adıyaman genelinde 4 bin aileye erzak yardımı yapıldı. CHP bu zorlu süreçte halkımızın ve halkımız hizmet veren kurumların yanında olmaya devam edecektir. CHP varsa herkes için var.”

Kaynak : PHA

Kaynak: pha