AK Parti Seçim İrtibat Bürosu önündeki mitinge AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın ,AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Hakan Toydaş, Beldelerin belediye başkan adayları ve vatandaşlar katıldı.

Miting, AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Hakan Toydaş'ın açılış ve selamlama konuşması ile başladı.

AK parti Adıyaman milletvekili Ahmet Aydın,  burada yaptığı konuşmasında, AK Parti Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Yusuf Özdemir için destek istedi.

Milletvekili Aydın, Gölbaşı’nın hizmet istediğini, reisinin yanında durarak o kirli pazarlıklarla reise tezgah kurmak isteyenlere karşı tek yürek olduğunu belirterek, şöyle devam etti:

"Derdimiz hizmet etmek. Gönlümüzde Gölbaşı sevdası var. Gölbaşılılar için, Adıyamanlı kardeşlerim için çok daha fazlasını nasıl yaparız. Evlatlarımıza, hanım kardeşlerimize, gençlerimize ,Gölbaşımıza nasıl daha çok yatırım, daha çok proje kazandırırız. Emin olun tek derdimiz sizlerin derdi. Sizlerin hizmetkarı olabilmek, sizler için gecemizi gündüzümüze katmak. Bu sevdayla ,bu aşkla ,bu heyecanla yeniden AK Parti çıtasıyla daha fazlasını yapmaya geliyoruz inşallah. Nezaketiyle sizlerin gönlünde taht kuran Yusuf Özdemir’le beraber yıllar yılı hep size hizmetkar olmaya çalıştık. Gölbaşı’na tecrübe yakışır dedik. Gölbaşı’na hizmeti bilenler yakışır, yatırım yakışır dedik. Bunun adresi AK Parti dedik, adayı Yusuf Özdemir dedik. Burada hanım kardeşlerimizin burayı tıka basa doldurması, bu işe el atması Gölbaşılıların işi bitirdiğini gösteriyor. Kim ne amaçla siyaset yapıyor onu mutlaka ama mutlaka sorgulayıp düşünmek zorundayız. Türkiye’de olup bitenler, dünyada Türkiye’ye karşı olup bitenler, içeride içimizdeki İrlandalılar, onların değirmenine su taşıyanlar, bütün bunları bilmek zorundayız. Biz hizmet istiyoruz, biz evlatlarımıza, Gölbaşı’na yakışır yatırımlar istiyoruz. Yaşanabilir bir şehir kurmak istiyoruz .Daha iyi eğitim,daha iyi sağlık, daha iyi yollar, altyapısıyla ,üst yapısıyla Gölbaşı cazibe merkezi olsun diyoruz. İşte onun için çalıştık, onun için buradayız, başkanımıza destek için buradayız. Sayın Cumhurbaşkanı’mızla bu gün görüştük özellikle selamlarını iletti lütfen kabul edin. Gölbaşında sizden çok daha yüksek bir oy oranı bekliyoruz. Hem başkanımın eli güçlensin, hem de Filistin’de ,Gaze’ deki Müslüman kardeşlerimin geleceği ,güveni ,umudu artsın."

AK Parti Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Yusuf Özdemir ise  programımız geçen hafta MHP adayı Kamber Öztürk’ün yakını Ali Sözdemir’ in vefatı nedeniyle ertelendiğini anımsatarak, merhuma Cenabı Allah’tan rahmet, geride kalanlara da taziye dileklerini iletti.

-"BİLİYORUZ Kİ BU SEÇİM MEMLEKET MESELESİ" 

Bu seçimin memleket meselesi olduğunu vurgulayan Özdemir,"Biliyoruz ki bu seçim Gölbaşı meselesi. Yine biliyoruz ki bu seçim hizmet meselesi. Bu şuur ve bilinçle işte sizler her zaman olduğu gibi ,söz konusu memleket olunca, söz konusu Gölbaşı olunca, söz konusu hizmet olunca buraya yağmur, soğuk, koş demeden, zevkle ,koşa koşa, coşa coşa geldiniz ve bu alanı hınca hınç doldurdunuz. Hoş geldiniz, sefalar getirdiniz" dedi.

Özdemir,  bu meseleninin bir Yusuf Özdemir, meselesi olmadığını vurgulayarak, "Yusuf Özdemir bu bayrağı surlara dikmek için sizlerin görevlendirdiği bir hizmetkarınızdır. Bu hizmetkarınız sizin emanetiniz olan bu kutlu bayrağı surlara dikmek için durmadan, yorulmadan ,dinlenmeden koşuyor. Emanetinizi en yükseklerde dalgalandırmak için tüm imkanlarımı, zamanlarımı, güç ve kuvvetimi sarf ediyorum. Bunun neticesi olarak yürüdüğümüz yollarda, kaldırımlarda, içtiğimiz suda, dinlendiğimiz parkta sizin destekleriniz var. Siz bize oy vererek destek oldunuz, biz de sizden aldığımız oyları sizlere hizmet olarak döndürdük" ifadelerini kullandı.

-"BİRİLERİ KONUŞTU BİZ İSE İŞ YAPTIK"

Başkan adayı Özdemir, şunları kaydetti:

"Birileri konuştu. Birileri dedi kodu etti, laf ebeliği yaptı. Biz ise iş yaptık. Onlar kuru laf kalabalığı yaparken bizim eserlerimiz konuştu. Bu gün Gölbaşı’nda 140 kilometre yol, 280 bin metrekare kaldırım,130 kilometre uzunluğunda kanalizasyon, 20 adet park, 270 bin metrekare yeşil alan oluşturulmuştur ki bu Türkiye ortalamasının çok üzerindedir. Bunları hep birlikte yaptık, hep birlikte başardık. Siz ve Gölbaşı hizmetin en iyisine ,en güzeline layıksınız. Önümüzdeki dönemde de sizlerin vereceği oy ve destekle bu hizmet bayrağını en yükseklere ,en zirveye dikeceğiz. Yıkacağız diye nara atanlar var. Yıkacağız diye nağra atanların tüm politikalarını, seçim çalışmalarını yıkmak üzere kuranların aksine biz yapacağız diyoruz. Hem de en alasını yapacağız. Bizim tüm siyasetimiz yapmak ve hizmet etmek üzerine kurulmuştur. Bu gün de bölgenin en güzel ilçesi, bir incisi olan Gölbaşı’nı daha da güzelleştirip birinci yapacağız.Sizlere projelerimizden bahsetmek istiyorum . Bu projeleri paylaşmadan önce şunu söylemek istiyorum. Kuluz, mutlaka hepimizin eksiği, yanlışı vardır. Kurumlarında eksikleri vardır. Devletlerin bile zaman zaman eksikleri, yanlışları oluyor. Hizmetkarınız olan benimde mutlaka eksiklerim ve yanlışlarım vardır. Kurumumum da vardır ama biz her zaman tenkide ve öneriye açık olduk. Eksiklerimizi ve yanlışlarımızı kabul ettik, düzeltmeye ve gidermeye çalıştık. Yollarla ilgili  eleştiri alıyoruz, baş üstüne. Eksiğimiz var mı var, ama taktir ederesiniz ki çetin bir kış geçirdik. Don oldu, buz oldu. Bunlarla mücadele etmek için tuz attık. Yollarımız don ve buz  için attığımız tuz sebebiyle belli bir ölçüde bozuldu. Bunları en kısa zamanda yapacağız. Havalar oturur oturmaz Gölbaşı’ndaki 130 kilometre yolun tamamını elden geçireceğiz. Bir şeyin daha bilinmesini istiyorum. Biz karayolları şehir geçidinin yapılması için elimizden gelen her şeyi yaptık."

-"15 YILDIR GÖLBAŞINDA İÇME SUYU SIKINTISI YOK"

Çağlayancerit yol ayrımından Erkenek Tüneline kadar sıcak asfalt, beton asfalt ihalesini yaptırdıklarını aktaran Özdemir, "Müteahhit geldi, şantiyesini Akpınar köyünün oradaki yere kurdu. Oraya kurmasının sebebi de orada sıcak asfalta uygun taş vardı. Şimdi müteahhit başka bir firmaya devretti. İnşallah önümüzdeki Mayıs’tan sonra bu yol sökülecek ve yeniden yapılacak. Gölbaşı şehir içinden başlayacak. Hem de yollarıyla, kaldırımlarıyla, orta refüjüyle yapılacak. Bu yol yapılırken bir yenilik daha gelecek un fabrikasının oradan üst geçitle doğrudan tabiat parkına ineceğiz. Gölbaşı’nda 15 yıl önce de içme suyu sıkıntısı vardı ama 15 yıldır Gölbaşı’nda içme suyu sıkıntısı yok. Bu gün Gölbaşı Belediyesi’nin elinde depoya akıtmadığı bir yedek su kaynağı daha bulunmaktadır. Buna rağmen bizim ana su kaynağımız olan Erkenek içme suyu grubunun da yenilenmesi için programa aldırdık. Programa giren diğer bir işimizde stadyumun yanına yapılacak gençlik merkezi. Eski Meslek Yüksek Okulu binası da çalışmaları başladı ,orası da gençlik kampı olacak. Gölbaşı’nda mezbahanemiz eski ve yetersizdi. Oraya ayırdığımız 2.2 milyon lirayla ihalesini yaptık. İnşaatı başladı. İtfaiye binamızın olduğu yeri Emniyet Müdürlüğümüze tahsis ettik. Gölbaşı’nda 5 tane dağınık dağınık mezarlık var. Asri mezarlık için gölün karşı tarafından 60 dönüm yer alarak parasını ödedik, tapusunu aldık, projesini yaptırdık"diye konuştu.

-"ORGANİZE BÖLGESİNE GİDECEK DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI BAŞLADI"

Özdemir, organize bölgesine gidecek doğalgaz çalışmalarının başladığını belireterek, şunları kaydetti:

"Bu yaz içerisinde bitirilecek. Doğa parkı içerisinde bir açık hava sineması, otomobil sineması oluşturuyoruz. Çocuklarımız için her mahalleye bir trafik parkı projemiz hazırlandı. Kentsel dönüşüm çalışmamız var. Mimar sinan, Hürriyet ve Kuru geçit mahallelerinde. Mimar Sinan mahallesinde bütün bürokratik işlemleri bitirdik, inşaat safhasına geldik. Gölbaşı’nı akıllı şehir yapacağız. Akıllı şehir yapınca topluma açık alanlarda bedava internet kullanabileceksiniz. Biz belediye hizmet binamızı yıkıyoruz. Pancar bölge şefliğinin eski yerine yenisini yapacağız. Emniyet Müdürlüğü binası yıkıldı yerine hükümet binası yapılacak. Dolayısıyla belediye ve hükümet binasının olduğu yer 15 temmuz şehitler meydanına katılacak. Bu meydanın altıda kapalı otopark olacak. Otogar için karayollarının öbür tarafında 10 bin metrekare yer hazırladık, otogarı oraya götüreceğiz. Şu anki otogarın yerine de iki katlı bir pazar yeri yapacağız. Pazar günlerinin dışında da burası iki katlı otopark olarak kullanılacak ve otopark sorununu çözmüş olacağız."

-"BU SEÇİM GÖLBAŞI SEVDALILARININ SEÇİMİDİR"

Bu seçimin yıllarını, ömrünü bu ilçeye adamış kişilerle 2 aylık siyasetçilerin seçimi olacağının altını çizen Öztürk,  “Bu seçim yılın 365 günü, günün 24 saati vatandaşın yanında ve hizmetinde olanlar ile seçim zamanı gelince bire ay burada kalan ,vatandaşın yanında oluyormuş gibi davrananlar arasında olacaktır. Bu seçim derdi, davası, tasası Gölbaşı olan, Gölbaşı’nın geleceğini inşa etmek için uğraşan Gölbaşı sevdalılarıyla ,türlü türlü hesapları olanlar arasında olacaktır. Bu seçim yıkacağız diye ortaya çıkan, yıkmaktan başka bir şey bilmeyenlerle ömrünü daha güzel şeyler yapmaya adamışlar arasında olacaktır. Bu güne dek ister oy versin, ister oy vermesin, bize ulaşamayan, bizimle irtibat kuramayan kapımızı kapalı bulan hiçbir vatandaşımız olmamıştır, bundan sonrada olmayacaktır. Bu can bu bedende bulunduğu müddetçe kapımızda ,gönlümüzde bütün Gölbaşılılara açık olacaktır” dedi.

 Konuşmaların bitirilmesinin ardından ‘Kardeşlik Buluşması’ mitingi sona erdi.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha