-"Ülkede adalet, kişi hak ve özgürlükler bitti"

Köseler, yaptığı yazılı açıklamada, ülkede adaletin, kişi hak ve özgürlüklerinin bittiğini gösterdiğini belirterek, iktidar partisinin bir mafya babasını serbest bırakmak için gaspçıyı, tecavüzcüyü, katili cezaevlerinden çıkardığını cezaların caydırıcılığı icin kılını kıpırdatmadığını vurgulayan Köseler, şunları kaydetti:

"Millet suç işlemekten korkmaz oldu, masumlar evlere kapanır oldu.Yaptırımların ve suçların caydırıcılığı olmalıdır devletin esas görevi vatandaşını korumak suçlulara gerekli cezaları uygulamaktır. Bunu yapamayanlar artık görevlerini bıraksınlar. Her gün artan ekonomik sıkıntılar için yeter tutuklanan suçsuz gazeteciler siyasiler için yeter salıverilen katiller için yeter artan suçlar için yeter adaletsizliğiniz için yeter iktidar sahipleri bulundukları mevkileri hak etmeyenlerin ülkeyi yönetmeleri tüm bunlar iktidarın eseri.."

-"Şiddetin her türlüsünü engellemek kanunların elinde"

Çevredeki insanların da artık tepki veremediklerine dikkat çeken Köseler, "Konya’da benzer olaya müdahale ettiği sırada gencecik çocuğun hayatının karardığını gördükleri için! bu şiddet çıkmaz bir hal aldı, caydırıcı cezalar şart. şiddetin her türlüsünü engellemek kanunların elinde... İktidar konumunda bulunanlar daha fazla kadın katledilmeden bu sorunu çözmekle yükümlüdür..."ifadelerini kullandı.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha