Koronavirüs salgını nedeniyle bir süredir dar kapsamlı ziyaret ve toplantıların ardından Adıyaman AK Parti teşkilatı sahaya indi.

AK Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, AK Parti Adıyaman Milletvekili İbrahim Halil Fırat, AK Parti Adıyaman Milletvekili Yakup Taş, AK Parti'nin İl Başkanı Mehmet Dağtekin ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Alkayış ve AK Parti Teşkilatı Adıyaman' da sıkmadık el çalmadık kapı bırakmıyor.

Kırsal kesimde asfalt çalışmalarını hızla sürdüren il özel idaresine ait asfalt plent tesisinde çalışanları ziyaret eden AK Parti Teşkilatı kırsal kesimde yapılan asfalt çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İnsan Hakları ve Hürriyetleri Yardım Derneği Adıyaman Şubesi'ni ziyaret eden AK Parti Teşkilatı dernek yöneticileri ile görüş alışverişinde bulundu. 

AK Parti Teşkilatı'nın bir sonraki durağı Adıyaman Köy ve Mahalle Muhtarları Mesleki Dayanışma Derneği oldu. Ziyarette muhtarlar milletvekillerine taleplerini iletti. Sağlık yatırımları ve eski devlet hastanesinin yerine yapılacak 150 yataklı hastane ile ilgili bilgi veren GMDK Başkanı ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın; sağlıkta Adıyaman çok iyi bir noktada ama yetmez diyoruz eski devlet hastanesinin yerine yapılacak 150 yataklı hastane ile ilgili Ankara'da takibimiz sürüyor. Kısa sürede bu konuda sonuç alacağız inşallah." dedi.

Sıratut mahallesi esnaflarını ziyaret eden ve taleplerini dinleyen AK Parti Teşkilatı Sıratutlular Derneği'nin her cuma tekrarladığı "Bi Lokma" organizasyonuna katılarak, dernek üyelerini ziyaret etti.

Pandemi döneminde en çok etkilenen sağlık çalışanları ile ilgili olarak Sağlık-Sen Adıyaman Şubesine ziyarette bulunan AK Parti Teşkilatı, pandemi döneminde fedakârca çalışan sağlık çalışanlarına teşekkür etti. 

Adıyaman Kızılay Şube Başkanlığı ve Memur-Sen ziyaretlerinde ise AK Parti'nin Sivil toplum kuruluş temsilcilerinin görüş ve önerilerine parti olarak önem verdiklerini ve her zaman olduğu gibi STK'ları ile her zaman birlikte olacakları kaydedildi.

Adıyaman Merkez ve Köy Muhtarları Derneği ve Köy ve Mahalle Muhtarları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret eden milletvekillileri ve AK Parti Teşkilatı burada muhtarların taleplerini ve sorunlarını not aldı.

Çiftçilerin taleplerini her zaman ön planda tuttuklarını söyleyen AK Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın; "Adıyaman Ziraat Odası Başkanlığı'nda, ilçe ziraat odalarımız eşliğinde toplandık. Adıyaman’ımızın tarımsal alanda her ne zaman olursa olsun ne ihtiyacı ne talebi ne gibi bir beklentisi varsa yılmadan, yorulmadan takipçisiyiz. Son noktaya kadar çiftçimizin yanında olacağız." dedi.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha