Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu öncülüğünde kurulan Gelecek Partisi, Adıyaman merkez ve ilçelerinde teşkilatlanmalara hız verdi.

Çelikhan ve Sincik ilçelerinden sonra Gerger ilçesinde de kongresini yapan Gelecek Partisi, iddialı olarak hazırlıklarını sürdürüyor.  Tek liste halinde yapılan kongrede, Gerger ilçesinin köklü ailelerinden Aslan ailesinden Ahmet Aslan, ilçe başkanı seçildi.

Pandemiye rağmen kalabalık bir katılımın yaşandığı kongrede bir konuşma yapan ve aslen Gergerli olan Gelecek Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Eczacı H. Mehmet Karataş, “Gerger ilçemiz bu güne kadar iktidar partisine verdiği desteğin karşılığını alamamıştır. Gerger halkı çalışkan ve dürüsttür. Gelenek, göreneklerine bağlı bir halktır. 18 yıllık iktidar döneminde hak ettiği hizmeti alamamıştır. Halkımız artık iktidarın biletini kesmiştir. Ülkede yaşanan ekonomik ve siyasi olaylar, halkımızı gelecek adına endişelendiriyor. Partimiz, Gelecek Partisi, ülkemizin bütün sorunlarını bir bir çözmeye taliptir. Güçlü ve liyakatlı kadrolarla geliyoruz. Ülkede ekonomi alt üst oldu. Güven duygusu zedelendi. Keyfiyet ve liyakatsızlık yönetime hakim hale geldi. Halkımız, sorunlarıyla adeta baş başa bırakılmış durumda. Bu kötü gidişe hep beraber ‘dur’ diyeceğiz inşallah." şeklinde konuştu.

Kongrede konuşma yapan AK Parti Adıyaman eski il başkanı ve Gelecek Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Seyfettin Bilen, “Gelecek Partisi çok kısa bir süre içerisinde halkımızın umudu oldu. Halkımızın teveccühü bizi ziyadesi ile memnun ediyor. Halkımızın bu güven ve ilgisine layık olacağız. Partimiz, 66 il ve 350 ilçede teşkilatını kurdu. Tüm Türkiye’de olduğu gibi Adıyaman’da da güçlü bir şekilde teşkilatlanıyoruz. Gerger ilçe kongremiz hayırlara vesile olsun” dedi.

Gelecek Partisi Gerger İlçe Başkanlığına seçilen Ahmet Aslan, “Partimizin beni ilçe başkanlığına layık görmesi benim için bir onurdur. Yapılacak ilk seçimde iktidara geleceğimizi umut ediyorum. Milletimiz mevcut iktidardan bıktı. Ülkenin geldiği durum ortada. Artık önümüzü göremiyoruz, halkımız umutsuzluk ve çaresizlik içerisinde. Bu kötü gidişatı hep beraber değiştireceğiz.” diye konuştu.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha