Gelecek Partisi, kongre çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ülke genelinde 70 il ve 400’e yakın ilçede kuruluşunu gerçekleştiren Gelecek Partisi, Adıyaman Merkez İlçe Kongresini de gerçekleştirdi. Tek liste ile gerçekleşen kongrede, Ömer Taşkın Adıyaman Merkez İlçe Başkanı seçildi.

Pandemi kurallarına riayet edildiği görülen kongreye, halkın yoğun katılımı dikkat çekti. Adıyaman merkez ve bazı ilçelerinde kongrelerini tamamlayan Gelecek Partisi, şimdiden seçimlere hazır. 

Adıyaman Merkez İlçe Kongresinde konuşan Gelecek Partisi Adıyaman İl Başkanı Abdurrahman Dimez, "Partimiz, tüm baskılara ve pandemiye rağmen yaklaşık 8 ay içerisinde 70 ilde, 400 ilçede kuruluşunu tamamladı. Adıyaman merkez kongremiz ile birlikte; Çelikhan, Sincik, Gerger’de teşkilatlanmamızı tamamladık. Ay sonunda da İl Kongremizi tamamlamış olacağız."dedi.

Kongrede bir konuşma yapan Gelecek Partisi Merkez Kurucular Kurulu Üyesi Ecz. Hacı Mehmet Karataş, “Siyasi iktidar ülkeyi kötü yönetiyor. 4 dönemdir Adıyaman halkı iktidara koşulsuz destek vermesine rağmen, gerçek manada hizmet alamıyor. Yolsuzluk, yoksulluk ve yasaklarla mücadele etmek üzere vaatlerde bulunanların, bugün bu sınavı geçemediklerine şahit oluyoruz. Ülke, liyakatsiz kişiler tarafından yönetiliyor maalesef. Halkımız her geçen gün fakirleşiyor. Yaratılan korku ikliminden milletimiz rahatsız. Halkımız sandıkta bunun hesabını soracaktır. Gelecek Partisi’ne halkımızın yoğun ilgisi bizi ziyadesiyle memnun ediyor. Halkımızın bu teveccühüne layık olacağız inşallah."şeklinde ifade etti. 

Gelecek Partisi Adıyaman Merkez İlçe Kongresinde konuşan Kurucular Kurulu Üyesi Seyfettin Bilen, “Ak Parti Adıyaman İl Başkanlığı görevini sürdürürken ilkelerden asla taviz vermedik. Dik duruşumuzu bozmadık, her daim halkımızın yanında olduk. Bu duruşumuzdan dolayı Ak Parti ile bazı konularda ters düştük. Bildiğimiz doğrulardan şaşmayız. Bugün Gelecek Partisi ile ülkemiz hak ettiği yere gelecektir. Halkımız zamlarla ve ağır ekonomik şartlarda adeta yaşam mücadelesi veriyor. Ülke ekonomisi maalesef her geçen gün kötüye gidiyor. Partimiz Gelecek Partisi, halkımıza yeni bir umut, yeni bir yaşam vadediyor."dedi.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha