Adıyaman Belediyesi’nin önceki dönem Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu, beraberinde önceki dönem belediye meclisinde görev yapan meclis üyeleriyle birlikte, AK Parti’nin adayı olarak girdiği 31 Mart seçimlerinde halkın büyük teveccühü ile Adıyaman Belediye Başkanlığı görevine seçilen Dr. Süleyman Kılınç’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.
Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Başkan Kılınç’a yeni görevinde başarılar dileyen eski Başkan Kutlu yaptığı konuşmada şunları söyledi: “5 yıl bu memlekette belediye başkanı olarak görev yaptık. Görev süremiz boyunca her şeyin en iyisine layık olan bu ilin güzel insanlarına hizmetin en iyisi sunmaya çalıştık. Bundan sonra bu kutsal görevi Süleyman Kılınç kardeşimiz yürütecek. Kendisinin bu zor ancak çok kutsal görevde başarılı olacağına inancım tamdır. Mazbata töreninde de söylediğim gibi her zaman Süleyman Kılınç kardeşimizin yanında olacağız. Bu vesileyle kendisine tekrar hayırlı olsun diyor, başarılar diliyoruz.”
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç ise görevi devraldığı F. Hüsrev Kutlu’ya teşekkür ederek, seçim sürecinde hep desteğini gördüğü Hüsrev Kutlu’dan aldığı şeffaf ve dürüst belediyeciliği aynı şekilde devam ettireceğini dile getirdi ve eski Başkan Hüsrev Kutlu’ya ve geçen dönem görev yapan meclis üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha