Adıyaman’a il başkanı olmanın 5. ayını tamamladığını ifade eden AK Parti İl Başkanı Mehmet Erdoğan, “5 ay içerisinde Adıyaman’da AK Parti’ye olan teveccühün ne kadar fazla olduğunu bizzat müşahede etmiş oldum. Bütün hemşerilerime teşekkür etmek istiyorum. Problemlerin çözümünün tek adresi yine AK Parti olduğu yine bir kez daha gözler önüne seriliyor. Bizlerde AK Parti teşkilatları olarak vatandaşımıza her noktada yardımcı olmak zorundayız. Partimize ve teşkilatımıza gelenlerin problemlerinin çözümünün takibi noktasında halkımız bir güler yüz istiyor. Herşeyi yapabilecek konumda değiliz ama gücümüz yettiği kadarıyla insanımıza yardımcı olabilmek için varız. Bütün teşkilatlarımızla yoğun bir gayret içerisindeyiz. Bu süreç içerisinde bakanlarımız, yetkililer ilimize geldiler. Kongremizi tamamladık, Başbakanımız Binali Yıldırım’ın, kongremizde ifade ettiği gibi Adıyaman-Çelikhan yolunun iyileştirilmesi, Gölbaşı-Adıyaman-Kahta hızlı tren projesinin hayata geçmesi, Koçali, Gömükan, Büyükçay, Çetintepe barajlarındaki sürecin hızlandırılması noktasında takipleri olmuştu. Biz bütün bu çalışmaları Adıyaman milletvekilleri ile belediye başkanlarımızla, il genel meclis üyelerimizle,belediye meclis üyelerimizle, kadın ve gençlik kollarımızla, bütün teşkilatımızla yakından takip ediyoruz. Hedefimiz partimizin çıtasının yükseltilmesi, Adıyaman'ın bugüne kadar kazanmış olduğu projelerin muhafaza edilmesidir. Düşüncemiz bu hizmetler takip edilirken, yerine farklı, güzel yeni hizmetin yapılmasıdır. Bu hizmetlerin verilmesi içinde büyük bir gayret içerisindeyiz. 300 yataklı Kadın ve Doğum Çocuk Hastanesi projesinin bu yaz mevsiminde temeli atılacak. Eski hastanemizin yerine 150 yataklı bir hastane yapılması projesi de var. Bizlerde bütün bu talepleri milletvekillerimizle paylaşmaktayız. Yapmış olduğumuz istişareler ile Ankara'ya gittiğimizde toplantılarımızla bakanlarımıza, milletvekillerimize, başkanvekilimize bu konuları iletiyoruz” diye konuştu.
Projeleri yakından takip ettiklerini belirten Mehmet Erdoğan, “Projelerin birer birer çözüme kavuştuğunu görüyoruz.Hedefimiz hemşerilerimize kaliteli hizmetlerin getirilmesidir.Hizmetlerin muhafaza edilmesi için teşkilat olarak ayda bir defa merkez ilçemiz, kadın kollarımız, gençlik kollarımız, belediye meclisi üyelerimiz, genel meclisi üyelerimiz ile beraber il başkanlığımızın koordinesinde bir toplantı tertip etmeye başladık.Butoplantı sayesinde teşkilatımızda bulunan partililerimiz bu şekilde birbirilerini tanıyacaklar. Bu toplantılarla birlikte güncel meseleleri de beraber değerlendirmiş olacağız.Bu dönemde başlatmış olduğumuz yeni bir çalışma var. Bundan sonraki süreçte bir milletvekilimiz cuma günleri partimizde nöbet sistemine geçti. Bir millet vekilimiz nöbet sistemi dahilinde herCuma günü ilk teşkilatımızla hemşerilerimizin taleplerini dinleyecek. Bu şekilde taleplerinin takibi için bu çalışmamıza başlamış olduk.Bu durumda hizmetlerimiz daha verimli bir şekilde halkımıza ulaşmış olacaktır. Böylelikle vatandaşın taleplerine de hızlı bir şekilde ulaşılmış olacağız. Bizler her noktada hemşerilerimizle beraberiz.Afrin’dekihadiselerin üzerine nasıl ki, gidiyorsak Türkiye’nin eski bir Türkiye olmadığını bizler bilincindeyiz. Zaten eski Türkiye olsaydı acizlikten içerisinde boğuşan bir Türkiye olurdu. Ama bugün mazluma umut, düşmana da korku veren bir ülke olarak sağlam emin adımlarla geleceğe doğru hareket ediyoruz.Ve daha güçlü bir şekilde milletimizin desteği, teveccühü artarak partimize devam ediyor. Bunun da bilincindeyiz.Hizmetlerin Adıyaman'a getirmesi için bütün teşkilatlarımızla beraber Adıyaman’a hizmet edeceğiz. Adıyaman halkının emrindeyiz”  şeklinde konuştu.
Mehmet Erdoğan’ın ziyaretinden dolayı duymuş olduğu memnuniyeti dile getiren AGAD Başkanı İbrahim Aslan, “Bizlere nezaket ziyaretinde bulunan AK Parti İl BaşkanıMehmet Erdoğan'a ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum.Erdoğan, Adıyaman’da milletvekilliği yaptığı süreçte Besni, Gölbaşı, Tut bölgelerinde yaptığı yatırım ve hizmetlerle halk tarafından taktir görmekteydi. AK Parti il başkanlığıgöreviyle birlikte Mehmet Erdoğan, ilimizin sorunlarını yakından biliyor. İl başkanlığı görevi halkla birebir görüşmelerin olduğu bir görevdir. Erdoğan’ın görevinin üstesinden geleceği inancındayız. Sonuçta Adıyaman’da AK Partili 4 milletvekili, belediye başkanları var. Adıyaman’ın sorun ve sıkıntılarının giderilmesinde AK Partili siyasilere basın olarak sürekli olarak destek verdik.Bizlere bugüne kadar ne görev düştüyse ilimizin kalkınması için siyasimizin yanında olduk. Bundan sonraki süreçte de yanlarında olacağız Erdoğan'ın bundan sonraki siyasi hayatında kendisine başarılar diliyorum” ifadesini kullandı.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha