23. ve 24. Dönem Adıyaman Milletvekili ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı olarak görev yapan ve İl Başkanlığı görevine getirilen Mehmet Erdoğan ile İlçe Başkanlığı görevine getirilen Mustafa Alkayış, parti binasında vatandaşlarla bir araya gelerek tebrikleri kabul etti.
Parti binasında partililere seslenen Ak Parti Adıyaman İl Başkanı Mehmet Erdoğan, Ak Parti İl Başkanı Mehmet Erdoğan,"Kılık kıyafetinden dolayı okuldan atılan, üniversite kapılarından çevrilen kızlarımızı hatırlayın, bize hep tepeden baktılar, adam yerine koymadılar. Milleti hiçe saydılar, işte siz o gün 3 Kasım'da bu millet bir destan yazdı. Sizinle beraber yürüyeceğiz dedi. Sevdalısı olan Recep Tayyip Erdoğan'la birlikte bir destan yazdı. 365 milletvekiliyle Türkiye'ye hizmetleriyle teker teker buluşmaya başladı. Değerli dostlar biz milletimize bu hizmet yolunda hiç geri adım atmadık. Bundan sonraki süreçte de geri dönmeyeceğiz. İster 2002 yılında Recep Tayyip Erdoğan'ı meclise sokmayacağız desinler, ister 2008 yılında Ak Parti'yi kapatacağız desinler ama yılmadık, isterse 15 Temmuzla beraber operasyonlar yaparak canımıza, malımıza, evladımıza, geleceğimize kast etsinler, rabbim şahit olsun ki bu beden, bu can, imana, kurana, vatana, bayrağa, ümmete hizmet etmek davasından vazgeçmeyeceğiz. Yarın milletimizin karşısına geçip, boynu bükük bir durumda duracağımıza, bugün içerideki ve dışarıdaki hainlerin, zalimlerin karşısında dik duracağız, adam gibi duracağız. Bildiğimiz hakikatten doğruluktan asla vazgeçmeyeceğiz."dedi.
Daha sonra kürsüye çıkan Ak Parti Adıyaman Merkez İlçe Başkanı Mustafa Alkayış ise şunları kaydetti:

"Değerli arkadaşlar, bugün inşallah hayırlı bir başlangıç yapıyoruz. Sayın il başkanımızı havaalanından karşıladık. Şimdide parti binamızdayız, bugüne kadar bu çalışmalarda görev alan başta Mehmet Hanifi Erdem ağabeyim olmak üzere bütün merkez ilçe başkanlarımıza, il başkanlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Onların gayreti, çabası partimizi bugün gerçekten değerli arkadaşlar Türkiye'nin ve ilimizin en büyük partisi haline getirdi. Çoluk, çocuklarından, nafakalarından, rahatlarından fedakarlık yaparak gayret gösterdiler. Başta başkanlarım olmak üzere bütün yönetim kurulu üyelerimize çok teşekkür ediyorum. Bize emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum, Allah kendilerinden razı olsun. Değerli arkadaşlar malumunuz geçtiğimiz Cuma günü genel merkezimiz bizi davet ettiler. Sayın cumhurbaşkanımız tensif buyurdular, bize böyle bir görev verdiler, inşallah sizlerin hayır duası, fakir fukaranın inşallah iyi niyetli dualarıyla başkanımdan aldığım bu emaneti inşallah biraz daha ileri götürebilmek için bütün gayretimizi ortaya koyacağız. Adıyaman'ın beklentileri ortada, Adıyaman'ın sorunlarını hepimiz biliyoruz. Karınca kararınca bunları çözmek için bütün gayretimizi ortaya koyacağız"diye konuştu.

Alkayış, şöyle devam etti:

"Ben bu başlangıç olması ile şunu söylemek istiyorum; çok uzun süre başkanlarla beraber çalışma imkanına sahip oldum. Burada bir çok arkadaşımızda var, çok değişik kademelerle beraber çalıştık. Çok uzun süre koşturmanın, çabanın içerisinde yer aldık. Bizim çalışma prensiplerimizi bu gayretleri ortaya koyarken, takatımızın yettiği kadar, bilgimizi sonuna kadar kullanıncaya kadar, çalıştığımızı bütün arkadaşlar biliyor. Bildiğimiz kendimize göre tecrübemiz, hepsini sahaya sunacağız, hepimizle hertarafa ulaşmamız gerekiyor. Her yere gitmemiz gerekiyor, her kardeşimizin çayını içmek gerekiyor ve bütün vatandaşlarımızın Adıyamanlı merkez ilçedeki kardeşlerimizin elini sıkmamız gerekiyor. Bir slogan olarak söyleniyor ama arkadaşlar bunu gerçekten yapacağız. Hanifi agabey Allah razı olsun zaten alt yapısını, mesaisini vermiş, çalmadık kapı bırakmayacağız. Başı sıkışan, kendisine göre sorunu olan, çözüm isteyen her kardeşimizin sorununu başta il başkanımız olmak üzere partimizin kademelerine ulaştırmaya gayret edeceğiz."

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha