Seçime girme yeterliliğini sağlamak için örgütlenme çalışmalarını hızlandıran Ali Babacan'ın Genel Başkanı olduğu Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) il başkanlarını açıklamaya devam ediyor.
Deva Partisi'nin Adıyaman'da İl Başkanlığı görevine Uğur Dündar atandı.
Atamaya ilişkin duyuru partinin sosyal medya hesabından şöyle yapıldı:
"DEVA Partisi Adıyaman Kurucu İl Başkanı Uğur Dündar'ı tebrik ediyor, yeni görevinde başarılar diliyoruz. Partimiz ve ülkemiz için hayırlı olsun."

DEVA Partisi Adıyaman Kurucu İl Başkanı Uğur Dündar:
1985 yılında Adıyaman’da doğdu. İlk ve ortaöğrenimini Adıyaman’da tamamladı. 2009 yılında Selçuk Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü’nden mezun oldu. Konya Teknik Üniversitesi Lisansüstü Enstitüsü’nde Şehir ve Bölge Planlama Ana Bilim Dalı’nda yüksek lisans eğitimini tamamladı. 2009 yılından bu yana kurduğu İnşaat ve Planlama Şirketini yönetmekte ve şirketin Şehir Plancılığını üstlenmekte. 2009-2016 yılları arasında Yeni Dünya Vakfı’nda Adıyaman İl Temsil Heyet Başkanlığı görevini yerine getirmiştir, hâlen İstişare Heyet Üyesi olarak vakıfta görev almaya devam etmektedir. 2014 yılından bu yana Türkiye Diyanet Vakfı Adıyaman Şube Başkan Yardımcılığı görevini yerine getirmektedir. Orta derecede İngilizce bilmektedir. Evli ve iki çocuk babasıdır.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha