Deva Partisi Adıyaman İl Başkanlığı, Adıyaman Merkez İlçe Başkanlığına Avukat Fatma Gül atadı.

Deva Partisi Adıyaman Kurucu İl Heyeti, Merkez ilçe için Avukat Fatma Gül isminde karar kılarak genel merkeze teklif etti.

Yapılan değerlendirmeler sonucu Genel Başkan Ali Babacan’ın olurları ile bu görev Av. Fatma Gül'e verildi.

 Atama kararı sonrası açıklama yapan Gül, şunları kaydetti;

"1993 yılında Adıyaman'da doğdum. Adıyaman Fatih Anadolu Lisesi’ndeki lise eğitiminin ardından lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde tamamladım. 5 yıldır Adıyaman Barosu’na kayıtlı olarak avukatlık yapmaktayım. Deva Partisi Adıyaman Merkez İlçe Başkanı olarak görev verildi. Adıyaman'da bu göreve atanmış ilk kadın ilçe başkanı olmak heyecan verici olmakla birlikte, kadınları siyasi arenada temsil etmekten ve buna öncü olmaktan dolayı son derece gururluyum. Bana bu görevi layık gördükleri için başta Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan olmak üzere, Adıyaman Deva Partisi teşkilatına teşekkür etmek istiyorum.

Deva Partisi’nin çoğulcu yapısı ve teşkilatlanmanın her aşamasında adilane bir tutum sergilenmesi beni bu göreve getiren önemli unsurlardan bazılarıydı. Hedefimiz bu adilane tutumu Türkiye’nin her kademesine yaymak ve kadınların da temsil gücünü arttırmak olacaktır.

Partimiz tüm karar ve uygulamalarında çoğulculuk, katılımcılık, istişareye ve ortak akla dayalı yönetim, vatandaşlarımız arasında herhangi bir ayrım yapmama, toplumun ihtiyaç ve değerlerine duyarlı olma ilkelerine her daim bağlı kalacaktır. Deva Partisi olarak, Türkiye’de kutuplaşmış siyasi ortama, kadınlara yönelik her türlü şiddete, ekonomik sıkıntılara ve daha çözülmesi gereken birçok konuya çözüm üretebilmek ve hep birlikte ortak bir gelecek inşa etmek amacıyla yola çıkıyoruz. Memleketimizin kalkınması için elimizden gelen tüm gayreti gösterip dertlere deva olmaya geliyoruz. Bu doğrultuda yenilikçi bir şiarla, karşılaştığımız sorunları çözmek ve karşılaşabileceğimiz sorunları öngörüp, engellemek adına halkımızın da etkin katılımcılığı ile hep beraber, ortak akıl ile çözüm önerileri üretmek istiyoruz”.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha