Bir otelin toplantı salonunda gerçekleşen tanışma toplantısına, DEVA Partisi kurucular kurulu üyesi 17.bölge teşkilat komisyon üyesi ve Adıyaman koordinatörü Essum Aslan, Adıyaman kurucu il başkanı Uğur Dündar, kurucu heyette yer alan Süheyla Dicle, Mehmet Bağcı ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

DEVA Partisi Adıyaman kurucu il başkanı Uğur Dündar, burada yaptığı konuşmasında, katılımcılara teşekkür ederek, "Bana bu görevi layık gören başta genel başkanım Sayın Ali Babacan olmak üzere herkese teşekkür ediyorum."dedi.

DEVA Partisi'nin bu memlekete farklı bir pencere açacağına inandığını vurgulayan Dündar, şöyle devam etti:

"Aslen Adıyaman Gölbaşılıyım,11 yıldır Adıyaman merkezde kendi firmamda çalışıyorum şehir plancısıyım. Daha önce aktif bir siyasi hayatım olmadı, DEVA Partisinin bu memlekete farklı bir pencere açacağına, insanların refah anlamında hayatlarını değiştireceğine olan inancımdan dolayı bu partide siyaset yapmaya karar verdim. Adıyaman 81 il içerisinde farklı bir konumda, sorunlarımız vardır biz bu sorunlara sadece eleştirel yaklaşmayacağız aynı zamanda çözümünü de söyleyeceğiz. Bizler DEVA Partisi olarak bireysel değil, kitlesel ortak akılla kararlar alacağız. Bu memleketin tüm renkleriyle diyalogumuz olacaktır. Kimseyi dışlamayacağız, ötekileştirmeyeceğiz. Herkesi dinleyeceğiz, DEVA Partisinin kapısı bu şehir için sözü olan herkese açıktır. Adıyaman'ımızın hak ettiği hizmetlere kavuşması için gecemizi gündüzümüze katacağız. Rabbimiz bu süreçte bizi utandırmasın başlangıç hayır, akıbet hayır olsun diye dua ediyoruz." dedi

Daha sonra Basın mensuplarının sorularının cevaplanmasının ardından toplantı sona erdi.

Kaynak : PHA
Haberin Videosu :
Kaynak: pha