Beraberinde Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Hicri Alkan , Merkez İlçe Başkanı Mustafa Alkayış, Kadın Kolları Başkanı Perihan Gümüş, Gençlik Kolları Başkanı Oğuz Mutlu, ilçe ve belde teşkilat başkanları ile birlikte Ankara'da AK Parti Genel Merkezi'nde 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerine yönelik toplantılar yaptıkları ifade eden AK Parti İl Başkanı Mehmet Dağtekin yapılan toplantılarda teşkilatın görüşleri alındığını söyledi.

Ankara temasları kapsamında yaptıkları toplantılara değinen Başkan Dağtekin "siyasetin her kademesi AK Parti kadroları için bir hizmet vasıtası olduğunun bilinci ile çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz.  Genel Merkezi'mizde  Yerel Yönetimler Komisyonluğu başkanlığında, ilçe ve belde başkanlarımızın katılımı ile bir toplantı gerçekleştirdik. AK Parti Genel Merkezi'miz bu toplantılarla 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde teşkilat kademelerimizin görüşlerini almış olacaktır. Allah'a hamd olsun ki; AK Parti kurulduğundan bu yana istişarelere önem veren ve bu yönde her ay mutat olarak Genel Merkez'imizde toplantılar yapmaktayız. 16 yılda yapılan 13 seçimden zaferle çıktık. İnşallah 31 Mart'ta yapılacak seçimleri ile birlikte 14. seçimden de zaferle çıkacağız. Elbette bu başarımızda ki en büyük katkı liderimiz Erdoğan'ın istişareye verdiği önemdir.  Ancak şunu da unutmamak gerekiyor; Biz AK Parti olarak sandıktan çıkmayı değil, asıl olarak milletimizin gönlüme girmeyi amaçladığımız için bugüne kadar hep başarılı olduk. 31 Mart Yerel Seçimleri'ne de 'gönül belediyeciliği' bağlamında tevazu, samimiyet ve gayret sloganı ile giriyoruz. Yerel seçim propaganda sürecimiz  19 Şubat'ta başlayacaktır. İnşallah bu sürece kadar ve bu süreçten sonrada her haneyle, her bireye tek tek dokunarak vatandaşlarımızla hemhal olacağız. Allah'ın izniyle kazanmadık gönül bırakmayacağız . AK Parti teşkilatı olarak , tüm kademelerimizle bunu başardığımızda seçim sonuçları zaten kendiliğinden şekillenecektir. İstişare ve değerlendirme toplantılarımızla siyasal iletişimi nasıl mobilize bir şekilde işlettiğimizin en güzel göstergesidir. Bizler enaniyetten uzak bir  politika yapıyoruz. Öncelikli olarak Allah'a sığınırız. Devlet başkanımız ve liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın dediği gibi AK Parti ‘ben’ partisi değil ‘biz’ partisidir, bu böyle bilinmeli. Kendini bu ‘biz’ kavramının içinde hisseden herkese AK Parti’de düşecek bir görev muhakkak vardır." dedi.

Öte yandan AK Parti İl Başkanı Mehmet Dağtekin Genel Merkez'de yaptıkları toplantılarda milletvekillerinin de kendilerini yalnız bırakmadığını dile getirerek " AK Parti Genel Merkezi'mizde yaptığımız toplantılarda başta AK Parti Disiplin Kurulu Başkanımız Ahmet Aydın, milletvekillerimiz İ.Halil Fırat, M.Fatih Toprak ve Yakup Taş meclisteki yoğun çalışmalarına rağmen  AK Parti Genel Merkezi'miz de  bizleri ziyaret ederek, yalnız bırakmadılar için kendilerine teşkilatımız adına teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Editör: Adıyaman Haber