31 Mart yerel seçimlerinde oyların yüzde 53,22’sini alarak hem AdıyamanBelediye Başkanlığı görevine seçilen,hem de Türkiye genelinde AK Parti’ye verilen en yüksek dördüncü oy oranına ulaşarak büyük bir başarıya imza atan Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ödüle layık görüldü.
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Ankara 
Kızılcahamam’da gerçekleştirilen AK Parti 28. Değerlendirme ve İstişare kampına; AK Parti Yerel Yönetimler Genel Başkan Yardımcısı ve 24. DönemAdıyaman Milletvekili Salih Fırat, AK Parti Adıyaman İl Başkanı Mehmet Dağtekin, Adıyaman’ın AK Partili ilçe ve belde Belediye Başkanları, Adıyaman İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Can Erdoğan, AK Parti Adıyaman Kadın Kolları Başkanı Perihan Gümüş ve AK Parti Adıyaman Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Yalçın ile birlikte katılan Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, kampın son gününde 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde en fazla oyu alan ilk beş sıradaki büyükşehir, il, ilçe ve belde belediye başkanlarıyla birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan ödül aldı.
Ödül töreninde, alınan oy oranıyla Türkiye dördüncüsü olan Adıyaman ile Türkiye şampiyonu olan Adıyaman’ın Akıncılar beldesini tebrik eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adıyaman halkına teşekkür etti.
Tören sonunda bir açıklama yaparak duygularını paylaşan Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç ise alınan ödülün anlamının çok büyük olduğunu dile getirerek, emeği geçen herkese teşekkür etti. Kılınç, “31 Mart yerel seçimlerinde halkımızın büyük teveccühü ile yüzde 53,22 oy oranıyla Türkiye genelinde Belediye Başkanları arasında ilk dörde girerek büyük bir başarıya imza atmanın gururunu yaşıyoruz. Seçim çalışmaları süresince bizleri bağırlarına basan, AK Parti’nin gönül belediyeciliğine inanan aziz Adıyamanlı hemşerilerimin destekleriyle elde dilen bu başarıyı ödüllendiren Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından şahsıma ve Adıyaman AK Parti’nin bütün teşkilatlarına verilen ödülün ilimize gelmesini, verdikleri destekle sağlayan ve bize bu mutluluğu yaşatan tüm hemşerilerime ve gecesini gündüzüne katan, her daim yanı başımızda olan partimizin tüm teşkilatlarınateşekkür ediyor, bizleri onurlandıran Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a da sonsuz şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha