AK Parti Adıyaman Milletvekili Yakup Taş, "Sayın cumhurbaşkanımızın hassasiyetleri doğrultusunda, AK Parti olarak halkımıza hizmet etmek için elimizden gelen gayreti göstermeye devam edeceğiz."
Toplantı sonrası bir değerlendirme yapan AK Parti Adıyaman Milletvekili Yakup Taş, toplantının verimli geçtiğini belirterek, şunları ifade etti:

"Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında ilimiz milletvekilleri ile birlikte yerel seçim sonuçlarının değerlendirildiği toplantıya katıldık. Yerel seçimlerde yapılan ve yapılmayanlar konusunda sayın cumhurbaşkanımız ile istişarelerde bulunduk. Artılarımızı eksilerimizi önümüze koyarak sağlıklı bir değerlendirme yaptık. Partimizin yıllardır halkımıza yapmış olduğu hizmetlerin sağlıklı bir şeklide ilerlemesi için çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz. Sayın cumhurbaşkanımızın hassasiyetleri doğrultusunda AK Parti olarak halkımıza hizmet etmesi için elimizden gelen gayreti göstermeye devam edeceğiz."

Toplantıya, bakanlar, parti yöneticileri, MYK üyeleri ile birlikte Adana, Adıyaman, Afyonkarahisar, Ağrı, Aksaray, Amasya, Ankara, Antalya, Ardahan, Aydın, Balıkesir, Bartın, Batman, Bayburt, Bilecik, Bingöl, Bitlis, Bolu, Burdur, Çankırı, Çorum ve Edirne illerinin milletvekilleri katıldı.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha