Dağtekin, yaptığı açıklamada, AK Parti Adıyaman İl Teşkilatı olarak, 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimleri sonrası partinin Kızılcahamam'da düzenlenen 28. İstişare ve Değerlendirme Toplantısında teşkilat olarak gurulandıran ve heyecanlandıran ödüllere mazhar olduklarını ifade etti.

-“TÜM HEMŞEHRİLERİME ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adıyaman’ın yerel seçimlerdeki başarısı dolayısıyla Adıyaman AK Parti Teşkilatı’nı tebrik ettiğini ve selamlarını ilettiğini belirten Dağtekin, şöyle devam etti:

“İlimizin başarısını kutladı. Şehrimiz adına Sayın Cumhurbaşkanımıza saygı, hürmet ve şükranlarımızı sunuyoruz. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın elinden, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde il  belediyesi, belde belediyesi  ve il genel meclisi kategorilerinde en fazla oyu alan ilk beş il sıralamasında 3 ödül aldık. Liderimiz Erdoğan'ın elinden bu ödülleri alma lütfunu Cenab-ı Allah bizlere nasip ettiği için şükrediyorum. İlk olarak, İl Genel Meclis Üyesi seçimlerinde Türkiye genelinde en fazla oy olan 5 il  içerisinde Adıyaman 2. oldu. Belde belediyesi sıralamasında ise Kahta ilçemize bağlı Akıncılar beldemizde partimizin aldığı oy oranı bakımından Türkiye 3.'sü ödülünü aldı. İl belediyesi sıralamasında ise Adıyaman belediyemiz, Türkiye 4’ncü olarak ödül aldı. Ben, bu imkanı bize bahşeden rabbime hamd ediyorum. Çok kıymetli hemşehrilerimize teşekkürlerimi bir kez  daha sunuyorum. Hemşehrilerimiz kendilerine düşen görevi fazlasıyla yaptılar. Bizlere büyük  destek veren, her zaman yanımızda olan ve yine şampiyonlar çıkararak Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın elinden ödül almamıza vesile olan tüm hemşehrilerimize şükranlarımı sunuyorum.”

-“HİZMETLERE ODAKLANACAĞIMIZ SÖZÜNÜ VERİYORUM”

Ödülü bu davaya gönül vermiş tüm Adıyamanlı kardeşleri adına aldıklarını vurgulayan Dağtekin,”Hemşehrilerimiz, genel başkanımıza olan sevgisini, muhabbetini bir kez daha sandıkta göstermiştir. Bundan sonra; Adıyamanımıza  en fazla oy almanın sorumluluğu ile hizmet edeceğiz. bilindiği gibi cumhurbaşkanımız şehrimizi ziyaretinde Adıyamanımızı bize emanet etmişti. Sağ olsun Adıyamanımız bu emanete sahip çıkmıştır. Bizlerde teşkilat olarak bu emanete her daim sahip çıkarak gözümüz gibi bakacağız.  Ben öncelikle tüm yerel birimlerimizle, teşkilatımızla ve milletvekillerimizle birlikte halkımızın emrinde olduğumuzu ve  hizmet etme noktasında bir sorumlulukla en ufak bir eksik ve zafiyete mahal vermeden, hizmetlere odaklanacağımızın sözünü veriyorum.”

Dağtekin, şunları kaydetti:

“Önümüzde 4-5 yıla kadar seçim yok. İnşallah bu süreci iyi şekilde değerlendirerek Adıyamanımızın değişim ve dönüşümüne katkı sağlayacak projeler üzerinde çalışacağız. Ve yine teşkilatlarımızın ana kademesine, kadın kolları, gençlik kolları, merkez ilçe teşkilatımız ve ilçe teşkilatlarımızın tamamı seçim sürecinde olağan üstü gayretler sarf ederek bu başarıda pay sahibi olmuşlardır. O kardeşlerimize de emeklerinden dolayı hassaten teşekkür ediyorum. İl teşkilatımız son derece başarılı bir şekilde bu süreci koordine ederek, yürütme, yönetim, asil, yedek demeden büyük bir gayret ortaya koydular. Aynı zamanda aday adayı kardeşlerimiz, aday kardeşlerimiz, tüm kademelerde görevlerinin hakkını verdiler. Onlara da ayrıca teşekkürlerimi ifade etmek istiyorum. Milletvekillerimiz ise seçimi sürecinin başlangıcından sonuna kadar kampanyamıza önemli katkılar sağlayarak, büyük bir gayret ortaya koyup bu başarımızı taçlandırdılar. Biz teşkilat olarak tüm birimlerimizle, AK Parti ailesi olarak birlik ve beraberliğimizi bugüne en iyi şekilde getirdik. Allah'ın izniyle bu birlik ve beraberliği sonuna kadar sürdüreceğiz. Şunu da özellikle vurgulamak istiyorum; Bizim asıl rakibimiz kendi nefsimizdir. İnşallah nefsimizi, Adıyamanımıza hizmetin en iyisini yapmaya teşvik etme gayretinde olacağız. Allah'ın bu lütfuna layık olmayı nasip etmesi temennisi ile  vermiş oldukları oylarla bu başarıda desteklerini esirgemeyen kadim Adıyamanımızın güzel insanlarına; seçim süreci boyunca gece gündüz demeden çalışan tüm ekip arkadaşlarımıza ve teşkilatımıza bir kez daha teşekkür ediyorum."

Kaynak : PHA

Kaynak: pha