Milletvekili Tutdere yayımladığı mesajdahalkın iktidarını kuruncaya dek var güçleriyle çalışacaklarının altını çizerek, yeni yılda yeşeren umutları daha kuvvetlendirerek karanlığın sonundaki aydınlığa ulaşacaklarını ifade etti. 

Yayımladığı mesajda 2022 yılının Türkiye’ye demokrasi, adalet ve huzur getirmesini temenni ettiğini ifade eden CHP’li Tutdere, “Yeni yıl demekyeni bir başlangıç ve yeniumutlar demektir. Yeni yılda da var gücümüzle çalışacak yeşerttiğimiz umutları daha da kuvvetlendirerek karanlığın sonundaki aydınlığa ulaşacağız. Halkın iktidarını kuruluncaya dek mücadelemizi sürdüreceğiz.

Mutlu, huzurlu ve adil bir geleceğin inşası için üzerimize düşen sorumluluğun farkındayız. Bu sorumluluk bilinciyle hareket etmeye devam edecek eşit, demokratik, hakça bölüşen bir Türkiye için var gücümüzle çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

2022 yılının ekonomik sıkıntıların sona erdiği, çocuklarımızın barış ve sevgi içindebüyüdükleri, adaletin yeniden tesis edildiği bir yıl olmasını diliyorum.Umuyorum ki pandemi 2022 yılında son bulursağlık dolu korkusuz bir hayata tekrar adım atar, 2022 yılında güzel bir Türkiye'de uyanır, güzel günleri hep birlikte kucaklarız. 2022 yılının ülkemize, bölgemize ve tüm insanlığa demokrasi, adalet, huzurve bereket getirmesini temenni ediyor, tüm yurttaşlarımıza mutluluk ve sağlık dolu bir yıl diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: PHA

Kaynak: pha