Kahta ilçe binasında düzenlenen toplantıya, CHP Adıyaman İl Başkanı Burak Binzet, CHP Kahta İlçe Başkanı Mustafa Celayer, partililer ve basın mensupları katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan CHP Kahta İlçe Başkanı Mustafa Celayer, Kahta’da vatandaşlarla bir dayanışma içinde olduklarını ifade ederek, “Hep birlikte, omuz omuza vererek dayanışma içerisinde mücadelemizi sürdüreceğiz. Bugün sadece Kahta’da değil tüm yurtta CHP’deki arkadaşlarımızın içinde olduğu birlik ve beraberliğin yanı sıra halkla olan dayanışması da takdire şayandır. Sorumluğumuzun bilincindeyiz. Allah’ın izniyle ilçemizin ve ülkemizin sorunlarını bu ruh ile çözeceğiz” dedi.

Kahta’dan çok umutlu olduğunu belirten CHP Adıyaman İl Başkanı Burak Binzet ise, “Uzun bir pandemi süreci geçirdik. Bu süreçte daha evvel programımıza aldığımız ilçe gezilerimize bir süre ara vermek zorunda kaldık. Geçen ay ekibimizle birlikte hem merkezde hem de diğer ilçelerimizde köy gezilerimize, esnaflarımızla buluşma ziyaretlerine başladık. Cumhuriyet Halk Partisi’nin çok hızlı olabileceği Kâhta’da olmaktan çok mutluyuz. Sayın ekibimizle birlikte Kâhta, Gerger gibi Gölbaşı’nda olduğu gibi merkezde olduğu gibi gidilmedik köy sıkılmadık el bırakmayacağız. Cumhuriyet Halk Partisi’nin buradaki çalışmalarını hızlandıracağız” şeklinde konuştu.

“Pandemi ile birlikte Türkiye'nin her tarafında ciddi mağduriyetler yaşanıyor”

Türkiye'nin dört bir yanındaki yurttaşlarımızı ciddi anlamda mağdur eden bir ekonomik krizle karşı karşıya olduklarını ifade eden CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, yaptığı açıklamasında; “Ülkemiz ve dünya çok zor bir süreçten geçiyor. Özellikle pandemi ile birlikte Türkiye'nin her tarafında ciddi mağduriyetler yaşanıyor. Pandeminin yanında, aynı zamanda da Kahta’mızda, Adıyaman'ımızda Türkiye'nin dört bir yanındaki yurttaşlarımızı ciddi anlamda mağdur eden bir ekonomik krizle de karşı karşıyayız. Özellikle AK Parti’nin yanlış ekonomik politikaları ile ciddi anlamda sürekli zamlar ve hızla artan faizler ile birlikte vatandaşlarımızın beli bükülmüş durumda. Esnafımız, çiftçilerimiz ve köylülerimiz artık bu ekonomik yükü taşıyamaz durumdalar. Biz Türkiye'nin dört bir yanında Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile beraber sahadayız, alanlardayız ve çalışmalarımızı Türkiye'nin bütün her yerinde gerçekleştiriyoruz. Bu zorlu süreçte hem pandemiden etkilenen yurttaşlarımızın, hem felaketlerden etkilenen yurttaşlarımızın hem de ekonomik krizle boğuşanların bu zor zamanlarında yanlarındayız. Yanlarında olmaya da devam edeceğiz. Cumhuriyet Halk Partisi Türkiye'yi bu zor şartlardan kurtaracaktır. Adıyaman hizmetlerinde, AK Parti iktidarı döneminde hak ettiği desteği alamıyorken ve bugün iktidara ciddi anlamda destek veren seçimde milletvekili çıkartan Kahta ilçemizde, Kahta ilçemizin de çok sorunları var. Halkımızın yoksulluğu ve perişanlığı devam ediyor. Biz 3 günlük süre içerisinde Kâhta’da esnaflarımızı, STK’larımızı ve halkımızı dinleyeceğiz. Bu çalışmalarımızın amacı buradaki sorunları yeniden tespit etmek, vatandaşlarımızın düşüncelerini almak, bize ilişkin taleplerini tavsiyelerini almak ve bunları raporlaştırıp çalışmalarımızdan sonra valilikle çözülmesi gereken sorunları Adıyaman Valiliğiyle, bakanlıklarda çözülmesi gerekenleri de ilgili bakanlıklara ileterek takipçisi olacağız. Adıyaman'ın her tarafını gezeceğiz. Kahta’mızın da köyler dahil en ücra köşesine ilçe başkanımız ve arkadaşlarımızla beraber gideceğiz” diye konuştu.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha