Yıldırım, şöyle konuştu:

"Çok kıymetli Gölbaşı’lı ailem. Seçim kampanyamız boyunca dişini tırnağına takıp, en kutsalı olan yavrularından ve yuvasından bile fedakarlık yapmaktan bir an bile kaçınmayan başımızın tacı kadınlarımız. Gölbaşı’nda gelmiş geçmiş seçimler arasında en sağduyulu seçim çalışmalarını gerçekleştiren çok kıymetli ve gözbebeğimiz gençlerimiz. Hastalığını bile umursamadan, yağmur, çamur, kar, kış demeden karargahımızı şereflendiren büyüklerim. Emeklerinizin karşılığını ödememin imkânsız olduğunun farkındayım."

-" SİZİ UTANDIRACAK BELEDİYE BAŞKANI OLMAYACAĞIM"

Yıldırım, adaetli yönetimden asla taviz vermeyeceğini belirterek, şunları kaydetti:

"Seçim kampanyasının startını verdiğimiz ilk günden bu yana asla sizi utandıracak bir belediye başkanı olmayacağımın, beni desteklemekten gurur duyacağınız hizmetlerde bulunacağımın ve asla adaletli yönetimden taviz vermeyeceğimin sözünü veriyorum. Aday adaylığım sürecinde de belirttiğim gibi, hiç bir evladın yatağına aç girmemesi için çabalayacağıma, hiçbir anneyi çaresizliğe mahkum etmeyeceğime, hiçbir babanın başını öne eğmeyeceğime, gençlerimizi; işsizliğe ve kahve köşelerine mahkum etmeyeceğime söz veriyorum. Kampanya sürecinde, demokrasiyi, nezaketi ve sağduyuyu tesis eden AK Parti Belediye Başkan Adayı Sn. Yusuf Özdemir’e ve MHP Belediye Başkan Adayı Sn. Kamber Öztürk’e her mitingimizde canla başla çalışıp güvenliğimizi sağlayan Emniyet Güçleri’mize teşekkürü ediyor, saygılarımı sunuyorum."

Seçim sonucunda kaybedenin olmadığını sadece kazanan bir Gölbaşı olduğunu vurgulayan Yıldırım, "Hep birlikte olacağız. Hep birlikte yöneteceğiz. Son olarak bu uzun maratonda sevgisini, heyecanını benimle paylaşan aileme, eş ve dostlarıma teşekkür ederim." dedi.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha