CHP Adıyaman Gençlik Kolları üyeleri Tayfun Aydın önderliğinde tam kapanma kısıtlamaları nedeniyle, ikametlerine yakın belirli sayıda şehit annesini ziyaret etti.

Duygulu anlar yaşanan ziyaretler sonrası CHP Gençlik Kolları üyesi Tayfun Aydın, "Bugün, bu topraklarda özgürce yaşayabiliyorsak, kısıtlama anlarında dahi olsa Adıyaman'da gezebiliyorsak, siyasi ve insanı faaliyetlerimizi yapabiliyorsak; canlarıyla, kanlarıyla bizim için hayatlarını feda eden şehitlerimizin fedakarlığındandır."ifadelerini kullandı.

"Anneler Günü'nde, şehit annelerimize vefa borcumuzu ödemek, evlatlarının yerine geçemesek de hepimizin onların yanında olduğunu hatırlatmak, hiç değilse evlatları namına bir deste çiçek götürmek istedik"diye ifade eden Aydın, "Salgın sebebiyle, ellerini öpemedik, sıcacık sarılamadık ama her şey normale döndüğünde ellerinden öpmek için tekrar ziyaret edeceğimizi belirttik. Ne şehitlerimizin ne de şehit annelerimizin hakkını ödeyemeyeceğimizi biliyoruz. Tüm şehitlerimizi şükran ve minnetle anıyor, ruhları şad olsun diliyoruz.
Başta ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım olmak üzere, annelerimizin, anne adaylarının ve özellikle de şehit annelerimizin ellerinden saygıyla öpüyoruz." dedi.

Kaynak : PHA
Haberin Videosu :
Kaynak: pha