Söylemeye devam edeceklerini belirten CHP Adıyaman İl Başkanı Mehmet Sırrı Burak Binzet,"Biz söylemeye devam edeceğiz. Neredeyse 2 ayı geçen bir süre oldu İşin içine para girdi, torpil girdi, tehdit girdi, CHP girdi, İYİ Parti girdi, Saadet Partisi girdi, Deva Partisi girdi, Adıyaman kamuoyu girdi, Adıyaman’ın kamu vicdanı girdi, Adalet kurumları bile girdi fakat AK Parti bir türlü giremedi."dedi.

AK Parti'nin açıklama yapmasını bekleyen CHP Adıyaman İl Başkanı Mehmet Sırrı Burak Binzet,"Bugüne kadar olan beklentiler iktidar partisinin Adıyaman da ki yöneticileri mutlaka bu işin dışındadır.  Bugün yarın bir açıklama yaparlar, belki vicdanlarda açılan yarayı iyileştiremezler ama hiç değilse iktidar olmanın sorumluğu ile onurlarını kurtarmak için bir şeyler yapar diye bekledik. Döndük baktık ki; onurları kurtarmak bir yana, hanımefendinin beslenmesi için yeni mecralar açmak üzere, daha da semirilmesini sağlamak adına ilçe kadın kolları seçimlerinde hiçbir şey olmamış, hiçbir suçlama yokmuş gibi, kamu vicdanı rahatsız değilmiş gibi kürsülerde yeni kurbanlara bakarak kurt, kuzu ilişkisi içinde işine devam etmekte"dedi.

Olan birşeymiş gibi gösterilmeye çalışıldığını belirten Binzet,"Buradan aklı, mantığı ile düşünen insanların çıkaracağı sonuç bence şu olmalı ya gerçekten bu partinin yöneticileri olayın büyüklüğünü kavrama konusunda akıl ve düşünce kapasitesine sahip değiller. Ya olayın iktidar uygulamaları içinde olağan, alışılmış, sürekli yapılan dikkate alınmayacak bir mesele olarak değerlendirilmesidir. Ya da bu olay sadece şikayetçi olunan şahısla değil, çıkarlarına dokunulacak birçok kişiyi kapsayan, bir başkalarının da beslendiği meraları kapsamaktadır. Şimdi bir kongre hazırlığında olan iktidar partisi bu lekelerle mi ibra edilecek. Suskunluğunuz bunlardan hangisinin tasdik etmek içindir."şeklinde konuştu.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha