Ziyarete CHP Adıyaman İl Başkanı Deniz Çakmak ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

İYİ Parti Adıyaman İl Başkanı Kenan Doğan, İYİ Parti Adıyaman Merkez ilçe Başkanı Hicri Gürsoy ve yönetimi CHP’yi kapıda karşıladı.

Ziyarette açıklama yapan CHP Adıyaman İl Başkanı Deniz Çakmak, “Adıyaman için iyi olacağına inanıyoruz. Özellikle sizin gibi tecrübeli bir başkanımızın olması, muhalefet açısından Adıyaman inşallah daha iyi bir seviyeye gelecek. Bu anlamda yönetim ve size tekrardan tebrik eder, hayırlı olsun diyorum” dedi.

İYİ Parti Adıyaman İl Başkanı Kenan Doğan ise “Bu ziyaretler siyasetin dilini de yumuşatıyor. Birlikte olmayı, birlikte yaşamayı nasıl beceririz? O beceremeyenlere örnek olsun diye de bence iyi bir uygulama. Böylelikle biz Adıyaman’da herkese rağmen mutlaka siyasette o barış dilini kullanacağız. Kardeşliği ön plana çıkaracağız. Siyaset belirli zaman diliminde yapılması ve iktidarın, muhalefetin, böyle olmasından sonra hepimizin kendi hayatına, normal hayatına dönmesi gereken bir iş aslında Avrupa’da. Ama maalesef biz Avupa’nın hiçbir standartına yetişemediğimiz için siyasetle de yetişemiyoruz. Barış dilini kullanamıyoruz. Şeker olayı hayatımızdan çıkarmanın yollarını arıyoruz. Hükümetin planladığı nişasta bazlı şekeri kullanmamak için, şekersiz bir hayat inşallah bundan sonra düşünüyoruz. Şimdiden onun hazırlığını ithaline yönelik şirket kuranlara sesleniyoruz; diyoruz ki biz şekersiz bir hayat düşünüyoruz. Kendi kendinize boşuna şirketler kurmayın. Bu nedenden şekersiz içeceğiz” diye konuştu.

İYİ Parti Adıyaman Merkez ilçe Başkanı Hicri Gürsoy’da “Tütünümüze dokundular. Şeker fabrikaları da malum, son dönemde kapanıyor. Bizde kendimizi şekersiz çay içmeye alıştıralım diyoruz. Belki bu satıştan vazgeçerler. Görüldüğü gibi misafirlerimiz de çaylarını şekersiz içiyor” açıklamasını yaptılar.

Kaynak : PHA
Haberin Videosu :
Kaynak: pha