CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, İl Başkanı Deniz Çakmak ve yönetim kurulu ile birlikte bir dizi çalışma yapmak üzere Adıyaman'da bulunan CHP Parti Meclis Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, Mersin Milletvekili Alpay Antmen, İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır Adıyaman Kent Konseyini ziyaret ettiler.
Geçtiğimiz hafta içinde gerçekleşen ve ilimizin yaşadığı sorunlar ve çözüm önerilerinin ana başlıklar halinde konuşulduğu ziyarette Adıyaman Kent Konseyi Başkanı H. Sinan Temel,  yürütme kurulu üyelerinden Başkan Vekili Abdulkerim Işık, Adil Alan, Murat Koca, Av. Ahmet Işık, Cenap Taşkın, Özgür Tunç, Mesut Karayılan ve Gen. Sek. M. Sait Yıldırım, hazır bulundu. 
CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere Kent Konseyinin başarılı çalışmalar yaptığını, bundan sonraki çalışmalarını da yakından takip edeceğini ve yardımcı olmak için her zaman yanlarında olacağını çünkü bu kentin hepimizin olduğunu belirtti.
Başkan H. Sinan Temel ise Kent Konseyine göstermiş oldukları ilgi ve ziyaretlerinden dolayı heyete teşekkür ederek, kentimizin sorunlarını çözmede iş birliği ve güç birliği yapmayı önemsediklerini ifade etti.
Karşılıklı olarak ziyaretten duyulan memnuniyet dile getirilerek iyi dilek temennileri ile ziyaret sona erdi.

Kaynak : PHA

Kaynak: pha