CHP Adıyaman Kadın Kolları Başkanlığı tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla gerçekleştirilen ‘Kadın, Siyaset ve Gelecek’ konulu konferansa konuşmacı olarak katılmak için Adıyaman’a gelen CHP Eskişehir milletvekili ve Parti Meclis Üyesi Prof. Dr. Gaye Usluer, CHP il teşkilatıyla birlikte, Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu’ya nezaket ziyaretinde bulundu.
Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette konuşan CHP milletvekili Usluer, misafirperverliğinden dolayı Belediye Başkanı Kutlu’ya teşekkür etti.
Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, misafirine Adıyaman hakkında bilgiler verdi.Adıyaman Belediyesi olarak, parti farkı gözetmeksizin, tüm halka hizmet etmeyi kendilerine şiar edindiklerini de söyleyen Başkan Kutlu, “Bu bakımdan tüm partilerle sıcak bir diyalog içerisindeyiz. İnşallah bundan sonra da Adıyaman’ımızı daha ileriye götürmek için tüm partilerimizle diyaloglarımızı en iyi şekilde sürdürüp, ilimizi kalkındıracağız” diye konuştu.
Belediye ziyaretinde CHP milletvekili Usluer’e,CHP İl Başkanı Deniz Çakmak, CHP Merkez İlçe Başkanı Hanifi Çavuş, CHP’li Belediye Meclis Üyesi Mehmet Ünlü ve parti yöneticileri eşlik etti.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha